jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Feliksie Wspaniały, niech Ci Duża polelianuje mysie i ... przestaną być nudne![]()
MaCiuś
To jest dobry pomysł!![]()
Sabcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Feliksie Wspaniały, niech Ci Duża polelianuje mysie i ... przestaną być nudne![]()
MaCiuś
To jest dobry pomysł!![]()
Sabcia
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Feliksie Wspaniały, niech Ci Duża polelianuje mysie i ... przestaną być nudne![]()
MaCiuś
Nie mam czym!
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Feliksie Wspaniały, niech Ci Duża polelianuje mysie i ... przestaną być nudne![]()
MaCiuś
Nie mam czym!
LELELIANĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Założę się o nie wiem co, że we Wrocławiu są apteki calodobowe!
MaCiuś
ewkkrem pisze:Lalelianę, produkt pierwszej potrzeby, może Ci przywieść taksówkarz![]()
Jak można nie mieć w domciu laleliany ????????![]()
MaCiuś
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Lalelianę, produkt pierwszej potrzeby, może Ci przywieść taksówkarz![]()
MaCiuś
Maciuś ma rację!![]()
Sabcia potwierdzająca
ewkkrem pisze:Lalelianę, produkt pierwszej potrzeby, może Ci przywieść taksówkarz![]()
MaCiuś
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Lalelianę, produkt pierwszej potrzeby, może Ci przywieść taksówkarz![]()
MaCiuś
Maciuś ma rację!![]()
Sabcia potwierdzająca
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Lalelianę, produkt pierwszej potrzeby, może Ci przywieść taksówkarz![]()
MaCiuś
Maciuś ma rację!![]()
Sabcia potwierdzająca
Sabciu![]()
Feliksie![]()
Ciocia MaryLux, jutro kurs apteka ! Oby pogoda sprzyjała![]()
MaCiuś
MB&Ofelia pisze:
Wesołych spokojnych Świąt!
PS. W Świdwinie też od wczoraj lecą stokrotki. Dużo stokrotek.
MaryLux pisze:I co ja mam powiedzieć tej mojej @? Północ coraz bliżej, a ja nie mam pomysłu...
Fel zakłopotany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości