Nul pisze:Śliczna na tym śpiącym zdjęciu
Bo bure jest śliczne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Śliczna na tym śpiącym zdjęciu
mir.ka pisze:Nul pisze:Śliczna na tym śpiącym zdjęciu
Bo bure jest śliczne
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Śliczna na tym śpiącym zdjęciu
Bo bure jest śliczne
Moje bure nie jest ślicznea do jeszcze niegrzeczne. Wczoraj zrzuciła z szafki w kuchni mój Śliczny pojemniczek od Ewar
![]()
Chciałam ją![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Też mam czasem pretensję. Wczoraj do Calineczki, że nasikała 2 razy obok kuwety (tak bywa, kiedy wchodzi do kuwety i się nie obraca, pupa wisi poza kuweta i tam laduje sioo). Już chciałam jej powiedzieć, co o niej myślę, ale na szczęście połapałam się, że to syfon pod umywalką cieknie![]()
![]()
Ale pojemniczka szkoda...
aga66 pisze:No cóż szkody wyrządzone przez koty są winą właścicieliPo cóż ten pojemniczek tam stał, ha?
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Śliczna na tym śpiącym zdjęciu
Bo bure jest śliczne
Moje bure nie jest ślicznea do jeszcze niegrzeczne. Wczoraj zrzuciła z szafki w kuchni mój Śliczny pojemniczek od Ewar
![]()
Chciałam ją![]()
![]()
![]()
Nul pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Śliczna na tym śpiącym zdjęciu
Bo bure jest śliczne
![]()
Chciałam ją![]()
![]()
![]()
Uuu, doskonale Twe chęci rozumiem, Gosiu!
Ale fakt, bure jest śliczne… a rude jest piękne
jolabuk5 pisze:Też mam czasem pretensję. Wczoraj do Calineczki, że nasikała 2 razy obok kuwety (tak bywa, kiedy wchodzi do kuwety i się nie obraca, pupa wisi poza kuweta i tam laduje sioo). Już chciałam jej powiedzieć, co o niej myślę, ale na szczęście połapałam się, że to syfon pod umywalką cieknie![]()
![]()
aga66 pisze:No cóż szkody wyrządzone przez koty są winą właścicieliPo cóż ten pojemniczek tam stał, ha?
Gosiagosia pisze:aga66 pisze:No cóż szkody wyrządzone przez koty są winą właścicieliPo cóż ten pojemniczek tam stał, ha?
No właśnie moja wina
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Też mam czasem pretensję. Wczoraj do Calineczki, że nasikała 2 razy obok kuwety (tak bywa, kiedy wchodzi do kuwety i się nie obraca, pupa wisi poza kuweta i tam laduje sioo). Już chciałam jej powiedzieć, co o niej myślę, ale na szczęście połapałam się, że to syfon pod umywalką cieknie![]()
![]()
Niedobra jesteś, jak można biedną koteczkę niesłusznie podejrzewaćJak się raz czy dwa przytrafiło to nie znaczy, ze tak będzie stale
. Ponadto to Twoja wina, bo przypuszczalnie kicia ma za mała kuwetę i się w niej nie mieści
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Też mam czasem pretensję. Wczoraj do Calineczki, że nasikała 2 razy obok kuwety (tak bywa, kiedy wchodzi do kuwety i się nie obraca, pupa wisi poza kuweta i tam laduje sioo). Już chciałam jej powiedzieć, co o niej myślę, ale na szczęście połapałam się, że to syfon pod umywalką cieknie![]()
![]()
Niedobra jesteś, jak można biedną koteczkę niesłusznie podejrzewaćJak się raz czy dwa przytrafiło to nie znaczy, ze tak będzie stale
. Ponadto to Twoja wina, bo przypuszczalnie kicia ma za mała kuwetę i się w niej nie mieści
Rzeczywiście, taki kotek powinien mieć kuwetę jak Sahara
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 157 gości