Dzisiaj nie tak zimno, bo u nas odwilż, ale dobra kawka nie jest zła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:W stolicy też odwilż, trochę pada i jest ogólnie kiepska pogoda![]()
Mam nadzieję, że do świat sie zmieni
MaryLux pisze:Teoretycznie jest już po wschodzie słońca, a nadal ciemno
mir.ka pisze:
Mój chorutek, kaszlaczek, trochę więcej kaszle i mniej je
, jak na złość kończy się jej karma dla "zdechlaków" , a w zooplusie będzie dostawa dopiero pod koniec przyszłego tygodnia
![]()
Umówiłam ją na poniedziałek do weta na zastrzyk, będzie prawie miesiąc od poprzedniego, ciekawe co powie wet, czy Elenka dostanie tylko następny zastrzyk czy jeszcze dodatkowo tabletki, o których wspominał wet poprzednim razem. Oby jeszcze nie były potrzebne, bo nie bardzo wyobrażam sobie ich podawanie temu małemu strachulcowiAle jak będzie takie zalecenie to coś będę musiała wymyśleć dla dobra kota.
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:
Mój chorutek, kaszlaczek, trochę więcej kaszle i mniej je
, jak na złość kończy się jej karma dla "zdechlaków" , a w zooplusie będzie dostawa dopiero pod koniec przyszłego tygodnia
![]()
Umówiłam ją na poniedziałek do weta na zastrzyk, będzie prawie miesiąc od poprzedniego, ciekawe co powie wet, czy Elenka dostanie tylko następny zastrzyk czy jeszcze dodatkowo tabletki, o których wspominał wet poprzednim razem. Oby jeszcze nie były potrzebne, bo nie bardzo wyobrażam sobie ich podawanie temu małemu strachulcowiAle jak będzie takie zalecenie to coś będę musiała wymyśleć dla dobra kota.
Jaka słodka śpioszka![]()
A może karmę dla "zdechlaków" mają gdzieś na allegro, albo w innym sklepie?
Tabletki zwykle rozkruszam i podaję w paście miamorka
madrugada pisze:Biedna chorutka
jolabuk5 pisze:A próbowałaś pastę miamorka albo My Star? Moje tylko te pasty uznają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Talka i 23 gości