Lato w Tulinkowie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 13, 2023 14:49 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

widzieliśmy :) śliczne! Dziękujemy też za pomoc dla Kropki. 22.12 operacja.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro gru 13, 2023 16:44 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

alessandra pisze:A tak wrzucę sobie :wink:

https://www.youtube.com/shorts/IO3yi-pLR7w

:)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 15, 2023 0:38 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

MaryLux pisze:Fakt, wiele kotów - legend miau jest już po drugiej stronie Tęczy, jest inaczej

Ostatnio na miau jest tak jakbyśmy się wszyscy tam przenieśli ...Głucho tu i pusto :(

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt gru 15, 2023 10:33 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Atta pisze:
MaryLux pisze:Fakt, wiele kotów - legend miau jest już po drugiej stronie Tęczy, jest inaczej

Ostatnio na miau jest tak jakbyśmy się wszyscy tam przenieśli ...Głucho tu i pusto :(

A jeśli jesteśmy, to się często kłócimy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 15, 2023 14:16 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

ja się nie kłócę :) mam nadzieję, że więcej nas jest takich właśnie :)

Jak Nestorek?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt gru 15, 2023 21:05 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

czarno-czarni pisze:ja się nie kłócę :) mam nadzieję, że więcej nas jest takich właśnie :)

Jak Nestorek?

Też się nie kłóce

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob gru 16, 2023 22:36 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

A co za olery się kłócą?! :201424

Atta

Post » Sob gru 16, 2023 22:38 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

A właścicielka wątku to wyjechała na święta czy sooo? Śnieg zaczyna sypać i bedzie trzeba odgarniać... Po dłuższej nieobecności pługiem! :ryk:

Atta

Post » Nie gru 17, 2023 5:31 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Jestem,jestem Cioteczki kochane,a jakoby mnie nie bylo
:mrgreen: Nesti ożywił się po wizycie na klinikach,staram się wdrożyć zalecenia żywieniowe,przyszły jeszcze wyniki szczegółowe tarczycowych badań,ale nie udało mi skontaktować w piątek ,aby prosić o interpretację.

Chciałam podziękować bardzo Attcie za śliczne rękodzieło z zyczeniami :1luvu: MAU za wypasiona paczuchę(mam podejrzenia,że jakowyś Mikołaj wręcz ryzykował bawieniem się przepukliny) :1luvu:

Przepraszam że malo tu zaglądam,jak zwykle o tej porze miesiąca zmagam się z pracą,bezsennością,stresem a dodatkowo to zamieszanie zdrowotno-wypadkowe w sensie hydraulicznym(ludzie koszmar straszny gdy bojler wysiądzie wraz z pralką i toaletą) :201429 :201429
Jakby ktoś się pytał,to prawo Murphiego u mnie działa na 200% :mrgreen:
Mam nadzieje,że Wam nieco spokojniej minął tydzień :201461

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie gru 17, 2023 5:50 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

czarno-czarni pisze:widzieliśmy :) śliczne! Dziękujemy też za pomoc dla Kropki. 22.12 operacja.

Bardzo mocno będziemy kciuki trzymac :201461 :ok: :ok: :ok: Nic tak człowieka nie dobija jak cierpienie futerka :(

alessandra

Post » Nie gru 17, 2023 8:27 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

Co za kocie piękności. Też mam wrażenie, że forum wymiera :( dla mnie fb to nie to samo ale cóż zrobić, znamię czasów.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie gru 17, 2023 12:12 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

alessandra pisze:Jestem,jestem Cioteczki kochane,a jakoby mnie nie bylo
:mrgreen: Nesti ożywił się po wizycie na klinikach,staram się wdrożyć zalecenia żywieniowe,przyszły jeszcze wyniki szczegółowe tarczycowych badań,ale nie udało mi skontaktować w piątek ,aby prosić o interpretację.

Chciałam podziękować bardzo Attcie za śliczne rękodzieło z zyczeniami :1luvu: MAU za wypasiona paczuchę(mam podejrzenia,że jakowyś Mikołaj wręcz ryzykował bawieniem się przepukliny) :1luvu:

Przepraszam że malo tu zaglądam,jak zwykle o tej porze miesiąca zmagam się z pracą,bezsennością,stresem a dodatkowo to zamieszanie zdrowotno-wypadkowe w sensie hydraulicznym(ludzie koszmar straszny gdy bojler wysiądzie wraz z pralką i toaletą) :201429 :201429
Jakby ktoś się pytał,to prawo Murphiego u mnie działa na 200% :mrgreen:
Mam nadzieje,że Wam nieco spokojniej minął tydzień :201461

To już wszystko pechowe wykorzystałaś w nadmiarze i musi być lepiej. Tego się trzymajmy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 17, 2023 15:02 Re: Tulinkowy Magiczny Świat..

aga66 pisze:Co za kocie piękności. Też mam wrażenie, że forum wymiera :( dla mnie fb to nie to samo ale cóż zrobić, znamię czasów.

Co robi marketing :? Niektórzy sobie chwalą , ale dla mnie to zawsze było wielkie g( w sensie kupa) pochłaniajace czas, niestabilne , denerwujące, z reklamami, których miałam po kokardę. Twitter był wspaniały (brak reklam, obscenicznych propozycji, ciagłego żebrania i więcej pomocy niż kiedykolwiek (wcale ) otrzymałam na fb :mrgreen: gdy byłam w potrzebie (operacja Milusia i leczenie) ,ze nie wspomnę o sprzedazy czegokolwiek z rekodzieła ( a jak Wam powiem,że nosem krecono nawet na darmowe przesłanie celem sprzedazy np. na jarmarku -patrz schron np. w tym roku, przyznam,że mdli mnie takie postepowanie i prowadzi do konkluzji ,że za duzo w tyłkach Polacy mają , a ręke tylko po kasę wyciagają, czy zawsze dla zwierzaków? tu bym polemizowała..rozpuszczono naród rozdawnictwem ,np . twórcy efekt tego bardzo odczuwają ) , słowem : dla mnie wielkie nic, a szkoda czasu , gdy sie go ma mało) ale niestety, jak wszystko, co dobre, skonczył sie pobyt na Twiterzet przynajmniej dla mnie, po sprzedazy go w tym roku w sierpniu, nowy wlasciciel wprowadzil oplaty (twitter niebezpiecznie zdominował rynek komunikatorów- był przed fb na rynku swiatowym,wiec ja osobiście domniemywam,że kupiła go meta, czyli obecny własciciel fb, instagramu , pinteresta , to kartel, ktory powstal 2 lata temu , jak pamietam )

Powiem Wam,że znam sporo komunikatorów, aby jakoś rozwijać sie w sklepiku, byłam zmuszona poznać je. Przynajmniej dla mnie twitter był najlepszy,najbardziej wymierny zestawiając czas poświęcony do wyników oczekiwanych. Ale dla kazdego wedle potrzeb :wink: Teraz trzymam się tylko You Tube , etsy i tutaj znów zaczynam zaglądać, choc inni już chyba nie , przynajmniej nie tak, jak kiedyś, a może jeszcze powrócą? ...
Dobra opcja jest taka, że jak ma sie konto na fb, to poza nim , można komunikowac sie ze znajomymi na messengerze nie wchodząc w to paskudztwo :) Tylko po to mam tam konto :mrgreen:
Przykre jest także to,że ludzie,którzy mają niby sporo znajomych na FB,pomagają a gdy są sami w potrzebie,mają kilka osób sposrod tysiąca ,które reagują ,mówię tu i proszę ,jak ktoś może choć dychę wrzucić dla Kropki u czarno-czarnych,operacja tuż tuż,wierzę w ludzi z miau

https://zrzutka.pl/n9ej5z?wplata=d2da1f ... l_chipView
Ostatnio edytowano Nie gru 17, 2023 15:36 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy

alessandra

[poprzednia][następna]