Też tak dzieliłam, jak piszesz. Tylko ja na pocięte kawałki folii aluminiowej. Robiłam kreskę na papierze w kratkę i dzieliłam na 8 porcji. Miałam wrażenie, że dzielę działki koki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Jeszcze o suchej karmie - nie każda ma 30% węglowodanów, dla Usi kupuję taką, co ma 7% (Etosha), cukry są ok, a Usia straszny chrupkożerca, bez suchego jest nieszczęśliwa.
Lifter pisze:jolabuk5 pisze:Jeszcze o suchej karmie - nie każda ma 30% węglowodanów, dla Usi kupuję taką, co ma 7% (Etosha), cukry są ok, a Usia straszny chrupkożerca, bez suchego jest nieszczęśliwa.
Fakt, jest taka, zapomnialem o niej, polecali ja na forum cukrzykow jako "mniejsze zlo". Kupilem i Mopik stanowczo odmowil jej jedzenia, rzecz jasna.
jolabuk5 pisze:Jest jeszcze thrive, tez ma niezły poziom węglowodanów. I wersja najtańsza - porta21
https://www.bitiba.pl/shop/karma_dla_ko ... a21/412696
Ma ok.10% cukru, czyli wiecej niz Etosha i thrive, ale za to cena duuużo niższa. Usia ją jadła, zanim nie odkryłam thrive i etosha, cukry były na niezlym poziomie.
jolabuk5 pisze:Nemi świetnie pilnuje!
A, jeszcze zapomniałam dodać - suche thrive tylko z kurczakiem. Wersja z rybą ma duzo wyższe węglowodany!
Katarzynka01 pisze:
Gosiagosia![]()
A dzień u nas wyjątkowo przygnębiający
Gosiagosia pisze:Katarzynka01 pisze:
Gosiagosia![]()
A dzień u nas wyjątkowo przygnębiający
U nas też pochmurno, szaro i ponuro.
Byłam z Emi na spacerze i nawet jej spacer nie sprawiał radości, szybko wróciłyśmy na obiadek.![]()
Emi lubi śnieg i tarzanie się w nim.
Katarzynka01 pisze:Przestałam podawać Nodiemu psychotrop, jest stanowczo zbyt wycofany, taki zupełnie nie on.
Zobaczymy co i jak dalej.
jozefina1970 pisze:Katarzynka01 pisze:Przestałam podawać Nodiemu psychotrop, jest stanowczo zbyt wycofany, taki zupełnie nie on.
Zobaczymy co i jak dalej.
Doczytuje. A nie można by jemu też podawać CBD?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości