Dawaj biedmnemu Felusiowi Kacfinfuda natentychmiast, bo przylecę kotolotę i ci nasiusiam do kapcia!

Książniczka Ofelja
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Felisiu, jesteś śliczny!![]()
![]()
![]()
Fajnie, że jestes z nami na forum![]()
![]()
![]()
I masz wspaniałą Duża![]()
![]()
![]()
Sabcia
Jesteś pewna, Sabciu? Na wszelki wypadek pozwoliłem się wziąć na kolana i pomruczałem
Fel
Oczywiście, Felisiu, jestem pewna. Twojej ślicznoąci i dobroci Twojej Dużej![]()
![]()
Sabcia potwierdzająca
Ale ona mi dziś nie dała śniadania i wysłała do weta!
MB&Ofelia pisze:Ciocia MaryLux! Jak mogłaś nie dać Felusiowi śniodanka!To skądal okropeczny! I jeszcze w to zimnisko, jak kotku brzuś co chwilę piska z głoda!
![]()
![]()
![]()
Dawaj biedmnemu Felusiowi Kacfinfuda natentychmiast, bo przylecę kotolotę i ci nasiusiam do kapcia!![]()
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Felisiu, jesteś śliczny!![]()
![]()
![]()
Fajnie, że jestes z nami na forum![]()
![]()
![]()
I masz wspaniałą Duża![]()
![]()
![]()
Sabcia
Jesteś pewna, Sabciu? Na wszelki wypadek pozwoliłem się wziąć na kolana i pomruczałem
Fel
Oczywiście, Felisiu, jestem pewna. Twojej ślicznoąci i dobroci Twojej Dużej![]()
![]()
Sabcia potwierdzająca
Ale ona mi dziś nie dała śniadania i wysłała do weta!
Przed wetem Duże zawsze tak robią, pewnie po to, żebyśmy mieli mniej siły protestować, jak nam krew kradną, albo dają kuje!
Dobrze, że masz już to za sobą, teraz jedenie powinno już być stale![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia wyjaśniająca
MB&Ofelia pisze:Feluś. Gdzie twoje futerko z brzusia?Jezd zima, zmarzniesz!
![]()
![]()
I w twojej miseczku tak malutko amciu...
Książniczka Ofelja przerażona
madrugada pisze:Wszyscy się zachwycają Felkiem (bo jest czym? kim?), a ja się zapytam co słychać u Pesteczki?
MaryLux pisze:madrugada pisze:Wszyscy się zachwycają Felkiem (bo jest czym? kim?), a ja się zapytam co słychać u Pesteczki?
O Pestce wiem, że się kompletnie zadomowiła w nowym Domku. Nic ponadto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości