bo rude jest piękne
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Ocenzurować zdjęcia?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Hmm, biały ptak, obstawiam kota - niecnotaCiociu, pewnie ten niecnota (czy to kota czy niekota) to głodny jest
Nakarm głodnego a łaska kocia spłynie na Ciebie
(nie wiem, czy to prawda, ale wieść gminna niesie, że jak się zacznie karmić gołębie to ... na zawsze. One przestają szukać jedzenia a zaczynają tylko czekać.
MaCiuś
Ciusiek, Ty niecnoto!
Ciuś taki nie jest
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Hmm, biały ptak, obstawiam kota - niecnotaCiociu, pewnie ten niecnota (czy to kota czy niekota) to głodny jest
(nie wiem, czy to prawda, ale wieść gminna niesie, że jak się zacznie karmić gołębie to ... na zawsze. One przestają szukać jedzenia a zaczynają tylko czekać.
MaCiuś
Ciusiek, Ty niecnoto!
Ciuś taki nie jest
Ależ jestem!
Ciociu, Ty nie wiesz, że takie "niecnoty" to bardziej się kocha niż te grzeczne?
MaCiuś.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Hmm, biały ptak, obstawiam kota - niecnotaCiociu, pewnie ten niecnota (czy to kota czy niekota) to głodny jest
MaCiuś
Ciusiek, Ty niecnoto!
Ciuś taki nie jest
Ależ jestem!
Ciociu, Ty nie wiesz, że takie "niecnoty" to bardziej się kocha niż te grzeczne?
MaCiuś.
Mądry Ciuś!
jolabuk5 pisze:Nie cenzurować zdjęć! Miłość jest piękna![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości