Anna2016 pisze:...No i duża się zakochała a później potwornie rozpaczała...
Tak to jest z miłością - niesie ze sobą także ból.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:...No i duża się zakochała a później potwornie rozpaczała...
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
Gdyby nie Psot i jego marudzenie "daj mi siostrzyczkęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę" (po śmierci Pigułki), nie byłoby mnie na forum, Inki w moim domu, a potem całego tymczasowania
I Inka nie napisałaby tylu wierszyków
O tym nie pomyślałam, a to prawda. I nie byłoby Psotusiowego pamiętnika
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:Ratunku, ratunku! Duża cosik kąbinuje! Spakowała walizku! Pilmnuję i ją i walizku, ale co będzie jak potuptam na pusianko?
Książniczka Ofelja
Ofelko, spakuj się do walizki, może Duże nie pojedzie...
MaryLux pisze:madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:Ratunku, ratunku! Duża cosik kąbinuje! Spakowała walizku! Pilmnuję i ją i walizku, ale co będzie jak potuptam na pusianko?
Książniczka Ofelja
Ofelko, spakuj się do walizki, może Duże nie pojedzie...
Do walizki to dziś wchodziła Pestka
MaryLux pisze:Pesia pojechała
Ewa L. pisze:Witaj Sabciu i reszto kotków.
Jak się czujesz ?
U mnie w porządku. Dużo odpoczywam a jak nie odpoczywam to śpię jak mi dzieciaki pozwolą bo one jakieś szalone są. Jak zaczną ganiać to aż wiatr się robi takie szybkie są.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Pola
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Pesia pojechała
Biedna Ciocia-Babcia, samiutka została!![]()
![]()
![]()
Oby Pesi było dobrze!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Sabcia i Usia coraz częściej kozystają z fontanny! Bardzo się cieszę!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spokojna sobota, przydała się, bo w czwartek miałam gościa - bardzo miło było, ale zbyt często bym nie mogła, trochę się zmęczyłam. A w piatek musiałam zrobić zakupy dla kotów, którym pomagam, a potem jeszcze ptzygotowywałam Kącik Muzyczny Dziś za to tylko obsługa bieząca kociego towarzystwa i sfłodkie leniuchowanie![]()
Szkoda, ze tak szybko przyszła zima. Czasem pierwszy śnieg jest w końcu stycznia i wiadomo, że niedługo będzie wiosna. A tak to szykuje się kilka zimowych miesiecy. Bezdomniakom będzie ciężko.
Spokojnego weekendu![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Silverblue i 369 gości