madrugada pisze:Upss, palec mi się omsknął, poszło 60 zł
Powiedzmy, że Ci uwierzę

Dzięki!

Moderator: Estraven
madrugada pisze:Upss, palec mi się omsknął, poszło 60 zł
jolabuk5 pisze:Pieniądze jeszcze nie dotarły (tak to jest, jak idą z innego banku), ale już zamówiłam, dokładnie tam, gdzie chciała Luisa. Ale dostawa w poniedziałek.Może powinnam była szukać innego miejsca zakupu na allegro, ale Luisa mówiła, że z tej firmy najszybciej. Kurier DPD. Kotki wytrzymają do poniedziałku?
jolabuk5 pisze:Tak, niestety, paczka była "opóźniona" (wg informacji allegro).
Madrugada, dziękuję, pieniądze oczywiście wpłynęły - 60 zł!![]()
Louisa pisze:Dobry wieczór, we wtorek wizyta u gastrologa zobaczymy co powie w sprawie tego zapalenia.
Louisa pisze:Oczywiście,że dam znać. Dziękuję. Kupiłam 24 puszki Rafi,ale to na moje koty na tydzień widzę, że w zooplus są puszki smilla 800g drób z łososiem za 119 zł , może ktoś zajrzy na nasz bazarek i coś się spodoba,abym mogła kupić ?
madrugada pisze:Louisa pisze:Oczywiście,że dam znać. Dziękuję. Kupiłam 24 puszki Rafi,ale to na moje koty na tydzień widzę, że w zooplus są puszki smilla 800g drób z łososiem za 119 zł , może ktoś zajrzy na nasz bazarek i coś się spodoba,abym mogła kupić ?
Mogę przelać 50 zł a konto sprzedanych rzeczy z mojego bazarku. Co prawda pieniędzy jeszcze nie mam, ale założę ze swoich. Na które konto mam przelać?
Szymkowa pisze:Dołożę się do zakupu Smilli. Napisałam pw do madrugady
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 434 gości