» Czw lis 02, 2023 19:39
Re: OTW23-Sorreczek(*)A życie prozaicznie się toczy:(
Wiem coś o tym. Niestety, czasem trzeba załapać (gdy coś się dzieje) i...podjąć jedyną słuszną decyzję. Bo umieranie powoli jest straszne.
Babcia Kasia też została odłowiona z podobnego powodu. Stara kotka. Zabite okienka piwniczne... Zero szans na przeżycie kolejnej zimy. Tu, wydawało by się sytuacja była klarowna bo na miau zgłosił się dom, który by ją przejął. Byleby były zalecone przez dom badania zrobione. I zostały zrobione! Ba, nawet transport się znalazł! I wszelkie niedogodności też przeczekać musiała BK. Bo to rury zmieniane. Bo to... Tzw dom zaczął szukać dziury i wreszcie okazało się, że Kasia nie jest mile widziana. Przerwany został kontakt. Nie wiem jaki w tym wszystkim był cel. Nie będę tego roztrząsać. Ja stara wyjadaczka dałam się omamić. Oczywiście sobom z miau wierzyłam. Głupia ja. Innej starej wyjadacze z miau dałam się oszukać . Czy wpływ miała na odłowienie deklaracja ds?! Tak!!! U mnie ci kotów dostatek. Ale smutne jest to, że nawet tutaj niczego nie można być pewnym. Słowo nie jest ważniejsze od pieniędzy.

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.