Moderator: Estraven

madrugada pisze:Izo, poszło 70 zł
Dziękuję ogromnie. 
LimLim pisze:Szkoda bardzo jak odchodzą ale jak pisałaś, że zasnał spokojnie, najedzony w cieple i to najważniejsze i dzięki Wam.
pomocą.
Nie marzł-jak kiedyś-kiedy nie było do czego futerka przytulić.Gdzie wejść i się ogrzać.A wkoło tylko chłód -wilgoć i często podtopienia.Nie musiał szukać pożywienia.Mógł na nas liczyć- przez ostanie lata.Odszedł prawie w tym samym miejscu-co wcześniej Rybcia[*]

LimLim pisze:Napracowaliście sięBaziulek na pewno jest zadowolony
mir.ka pisze:Poszło dla moich dziewczyn![]()
-pięknie dziękujemy 
haw5 pisze:I ja wysłałam pieniążki za kolejne miesiące.Dzięki za piękny filmik o mojej podopiecznej Strzałce.
Zyję ten tydzień w ogromnym stresie-żeby jakoś przetrwać a jeszcze kilka dni zostało.Bardzo martwi mnie weekend.Jak sobie poradzimy.Do tego prawie ciagle pada.Jesteśmy oboje zmęczeni i sfrustrowani.Wole nic nie pisać w takim nastroju
za wczorajsze wsparcie -Pamięci kota Henia.Bardzo nam pomogło przetrwać. 

LimLim pisze:Ciepło, przytulnie mięęękiciuuutko
.Reszta jeszcze czyściutka i w dobrym stanie.Najbardziej zaskoczył mnie stan tego bialutkiego futerka na podłodze.To prawdziwe naturalne-futerko.Koty tam mieszkają- ale widać bardzo dbają o czystość.A one to futerko dostały poprzedniej jesieni. iza71koty pisze:Przygotowaliśmy strych na naszej altanie. Musimy kupić plandeki i położyć na dachu bo trochę przecieka. .

Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Majestic-12 [Bot], masseur i 48 gości