Chikita pisze:Kot mnie zdradziłwybrała parapet nad włączonym grzejnikiem niż wspólne śniadanie
Przecież można zjeść wspólne śniadanie nad ciepłym grzejnikiem! Nie wiem, czego tu nie rozumiesz, Ciociu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Kot mnie zdradziłwybrała parapet nad włączonym grzejnikiem niż wspólne śniadanie
jolabuk5 pisze:Chikita pisze:Kot mnie zdradziłwybrała parapet nad włączonym grzejnikiem niż wspólne śniadanie
Grzejnik - z nim trudno wygrać![]()
madrugada pisze:Nolina teraz mnie zadradza z transporterem. Porzuciła już swój ukochany karton.
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Chikita pisze:Kot mnie zdradziłwybrała parapet nad włączonym grzejnikiem niż wspólne śniadanie
Trzeba się z nim pogodzić, a jeszcze lepiej - zaprzyjaźnić
MaryLux pisze:Chikita pisze:Kot mnie zdradziłwybrała parapet nad włączonym grzejnikiem niż wspólne śniadanie
Przecież można zjeść wspólne śniadanie nad ciepłym grzejnikiem! Nie wiem, czego tu nie rozumiesz, Ciociu.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Chikita pisze:Kot mnie zdradziłwybrała parapet nad włączonym grzejnikiem niż wspólne śniadanie
Trzeba się z nim pogodzić, a jeszcze lepiej - zaprzyjaźnić
Wszystkie ciepłoluby kochają grzejniki![]()
Sabcia
Chikita pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:Kot mnie zdradziłwybrała parapet nad włączonym grzejnikiem niż wspólne śniadanie
Nie zmieszczę się na grzejniku dlatego nie możemy zjeść na nim razem.
Ale dzisiaj już było wspólneprzyszła na nóżki i było poranne głaskanie też
MB&Ofelia pisze:Grzejmniczki są fajmne, ja koffam pusiać koło karolyferu. Mam tam koszyczek z poddupniczkię. Ale dzisiaj pusiałam w szafku na podusiach.
Książniczka Ofelja
Zaszyła się w szafce i tak jej się dobrze spało, że nawet nie wstała na poranne czesanie.
Duża
Chikita pisze:Ofelia ja pusiam tam gdzie Duża, w szafie to sie chowam jak ktoś przychodzi. A najlepiej mi się pusia jak duża pracuje i wtedy się kładę w jej nogi i tak długo jak ona pracuje siedzę, czasem tylko wstanę to zaczyna marudzić że mam chyba robaki, bo się wiercę.
Chiko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości