Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Ja kocham ciepło. Niby w domu upału nie mamy bo gaz drogi i zeszłej zimy płaciliśmy krocie za rachunki ale 22 stopnie są a i tak siedzę w kołdrze jak oglądam TV. Bardzo Ci sekunduję żeby cos dało sie załatwić i Wasz los się ocieplił
FuterNiemyty pisze:Byloby do przeliczenia, majac nieco wiecej danych.
Dlatego na poczatek proponuje ogrzewanie 1 pokoju, by zobaczyc, jak wyjdzie sezon, przeliczyc calosc.
No i pytanie, co to oznacza, ze bardzo wysoki rachunek? Kwota np 100-200zl m-cznie za w miare normalne funkcjonowanie, to duzo, czy malo?
jolabuk5 pisze:FuterNiemyty pisze:Byloby do przeliczenia, majac nieco wiecej danych.
Dlatego na poczatek proponuje ogrzewanie 1 pokoju, by zobaczyc, jak wyjdzie sezon, przeliczyc calosc.
No i pytanie, co to oznacza, ze bardzo wysoki rachunek? Kwota np 100-200zl m-cznie za w miare normalne funkcjonowanie, to duzo, czy malo?
Zależy dla kogo. Ale podejrzewam, że kwota byłaby wyższa. Jednak masz rację, może dałoby się to jakoś policzyć? Tylko ja nie umiem.
To zależy.FuterNiemyty pisze:Byloby do przeliczenia, majac nieco wiecej danych.
indianeczka pisze:aga66 pisze:Ja kocham ciepło. Niby w domu upału nie mamy bo gaz drogi i zeszłej zimy płaciliśmy krocie za rachunki ale 22 stopnie są a i tak siedzę w kołdrze jak oglądam TV. Bardzo Ci sekunduję żeby cos dało sie załatwić i Wasz los się ocieplił
U mnie jest chyba mniej niż 20° bo mam zimne nogi i ręce.
Siedzę w butach i bluzie polarowej.
ana pisze:A to jest budynek z tylko tym jednym mieszkaniem, czy wieloma?
Jeśli z wieloma lokalami, to czy ktoś w nich mieszka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości