Chikita pisze:To weź tą w którą najczęściej pakuję się Duża.
Ona zawsze bierze granatową i tę w mazaje
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:To weź tą w którą najczęściej pakuję się Duża.
jolabuk5 pisze:A po co Pestusia ma się pakować? Przecież ma domek![]()
Sabcia zdziwiona
Chikita pisze:Sabcia, Pestka się wyprowadza, bo jej się nie podoba
MB&Ofelia pisze:Chikita pisze:Jak Wam kotom tak niedobrze to se spakujcie walizki i za drzwi
No co ty, Ofelia na przykład nie zmieściłaby w walizce drapaka, budki w misie, ulubionej szuflady, ulubionego kocyka, zabawek, smaczków i pierdyliona innych niezbędnych-kotu-do-życia -i-szczęścia rzeczy!
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:Chikita pisze:Jak Wam kotom tak niedobrze to se spakujcie walizki i za drzwi
No co ty, Ofelia na przykład nie zmieściłaby w walizce drapaka, budki w misie, ulubionej szuflady, ulubionego kocyka, zabawek, smaczków i pierdyliona innych niezbędnych-kotu-do-życia -i-szczęścia rzeczy!
Może w przyczepkę by się zmieściła ze swoim dobytkiem
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:A po co Pestusia ma się pakować? Przecież ma domek![]()
Sabcia zdziwiona
Bo Chiko mnie wygania![]()
jolabuk5 pisze:Oj tam, mnie się tez nie wszystko podoba, a nie mam zamiaru się wyprowadzać![]()
Pestusiu, powiedz Chiko, zeby Ci źle nie radziła![]()
Sabcia
Chikita pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:A po co Pestusia ma się pakować? Przecież ma domek![]()
Sabcia zdziwiona
Bo Chiko mnie wygania![]()
Duża Chiko. Chiko po całodniowym balkoningu zakopała się pod kocyk, pod moimi nogami. Nie jest mi zbyt wygodnie
I nie wyganiam. Mówię tylko, że za drzwi jak nie pasuje w ciepełku.
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Oj tam, mnie się tez nie wszystko podoba, a nie mam zamiaru się wyprowadzać![]()
Sabcia
Tak myślisz?
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Oj tam, mnie się tez nie wszystko podoba, a nie mam zamiaru się wyprowadzać![]()
Sabcia
Tak myślisz?
Oczywiscie, Kochana Pestusiu![]()
![]()
Sabcia
madrugada pisze:Pestusiu, nigdzie się nie wyprowadzaj, masz wspaniałą opiekunkę, lepszej nie znajdziesz.
MaryLux pisze:madrugada pisze:Pestusiu, nigdzie się nie wyprowadzaj, masz wspaniałą opiekunkę, lepszej nie znajdziesz.
Ona mówi, że są lepsze. Ale ja takiej lepszej nie spotkałam
madrugada pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:Pestusiu, nigdzie się nie wyprowadzaj, masz wspaniałą opiekunkę, lepszej nie znajdziesz.
Ona mówi, że są lepsze. Ale ja takiej lepszej nie spotkałam
Sama widzisz Pesteczko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 72 gości