MB&Ofelia pisze:Ciocia jolabuk5. Pali się! Ofelkowy pącheź się pali!![]()
Mała Ciorna Carmen
Nie martw się, KochanaCarmen, Duża zgasi Ofelce ten pącheż
Będzie dobrze!

Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Ciorna Carmen
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Moim kotom to sie zupełnie w głowie przewraca. Nie tylko wybierają, co będą jeść, ale nawet gdzie![]()
Akurat dzieliłam mielone na porcje, łapy upaprane, a Usia zaczyna popłakiwać, że chce jeść. Wytarłam ręce, nałożyłam pastę miamorka, stawiam na moim łózku obok Usi - nie, nie będzie jadła. Za chwilę poszła do drugiego pokoju, wlazla na parapet i tam wylizała pastę, kiedy jej podsunęłam. Sabcia też tak ma, że je tylko w określonych miejscach. Jadalnie sobie ustanowiły
Oj tam, oj tam. Nie rozumiem Twojego zdziwienia, to przecież normalne ,że musimy biegać za koteczkami z miseczką. Albo jeszcze się domyślać co mają ochotę zjeść i gdzie.
Anna2016 pisze:Ofelko kochana jesteś dzielna kotka, zdrowiej!
Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:Ciocia jolabuk5. Duzia zaniesła Ofelku to Doctorro i teraz Ofelku ukratkię popłakuje że ją boli dupinkaA ja ukradkię popłakuję bo Ofelku popłakuje
![]()
Mała Ciorna Carmen
Cóż, dwa kuje kocię dostało. Ale przynajmniej brzuś przestanie ją boleć. Dobrze że udało mi się złapać parę kropelek moczu do badania - ph wyszło 9Pani doktor stwierdziła, że tak wysokiego to nigdy jeszcze u pacjenta nie miała.
Duża
PS.![]()
za wyniki Usi
MB&Ofelia pisze:Smaczki chore biedactwo dostało, obżarło się i puściło pawia. I tyle z tego wyszło.
Ale pal licho, chyba się lepiej czuje bo nie gania do kuwety, tylko śpi. Ciorna też śpi, cisza i spokój.
MB&Ofelia pisze:Jakie tam trujące? Po prostu za dużo. Czyli dokładnie tyle ile sobie życzyła
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Smaczki chore biedactwo dostało, obżarło się i puściło pawia. I tyle z tego wyszło.
Ale pal licho, chyba się lepiej czuje bo nie gania do kuwety, tylko śpi. Ciorna też śpi, cisza i spokój.
Trujące smaczki jej dałaś?![]()
Anna2016 pisze:Ofelko kochana jesteś dzielna kotka, zdrowiej!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości