Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Moja @ zapomniała o Dniu Zwierząt!![]()
A ja na Dzien Zwierząt pojechałam do weta![]()
Usia
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Moja @ zapomniała o Dniu Zwierząt!![]()
Usia
Ja też![]()
MaCiuś
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Moja @ zapomniała o Dniu Zwierząt!![]()
Usia
Ja też![]()
MaCiuś
Duże są okropne, MaCiusiu![]()
Usia
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Moja @ zapomniała o Dniu Zwierząt!![]()
Usia
Ja też![]()
MaCiuś
Usia
Masz rację Usiu. One nadają się tylko do napełniania misek i czyszczenia kuwet! Nooo, czasem do miziania![]()
MaCiuś okropecznie obrażony na dużą.
Chikita pisze:Gdyby moja nie zapominała to i tak by się nic nie zmieniło. Nawet by balkonu nie otworzyła, bo mówi, że zimno i sezon się skończył i czas wrócić do domu.
Chiko
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Moja @ zapomniała o Dniu Zwierząt!![]()
Usia
Ja też![]()
MaCiuś
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Moja @ zapomniała o Dniu Zwierząt!![]()
Usia
Ja też![]()
MaCiuś
Usia
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Moja @ zapomniała o Dniu Zwierząt!![]()
Usia
Ja też![]()
MaCiuś
Usia
Masz rację Usiu. One nadają się tylko do napełniania misek i czyszczenia kuwet! Nooo, czasem do miziania![]()
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:A ja na Dzien Zwierząt pojechałam do weta![]()
Usia
Ja też![]()
MaCiuś
Usia
To też nie zawsze dobrze robią, np. otwierają nie to jedzonko, które chcemy. I jeszcze robią zastrzyki!![]()
Usia
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka i 49 gości