violet pisze:Chętnie kupiłabym kilka zakładek
(niekoniecznie teraz-zaraz).
Piękne rzeczy robicie!
Na sugestię Violet Kapitan prezentuje parę nowości

Wstawiam je w posta i można licytować

Moderator: Moderatorzy
violet pisze:Chętnie kupiłabym kilka zakładek
(niekoniecznie teraz-zaraz).
Piękne rzeczy robicie!
MajeczQa pisze:TWÓRCZOŚĆ RADOSNA
czyli to co wytwarzamy same (ja i córa) . Do tej pory robiłyśmy to wyłącznie dla siebie, ale coraz częściej ktoś prosi o zrobienie takiego na jakieś okazje więc nieśmiało wystawiam te twory licząc że nie są takie złe.
Dodam, że w zasadzie wszystko pochodzi z recyklingu .
Papier bazowy (czerpany) jest robiony przez nas, zawiera naturalne komponenty z naszych ogródków takie jak płatki kwiatów , nasionka, fragmenty roślin. Papier nie jest barwiony ani chemicznie ulepszany ( standardowy papier czerpany w sklepach często jest) . W większości nie używam do tego materiałów kupionych tylko wykorzystuję tzw resztki z prac plastycznych wyklejając tym prace w związku z tym są to niepowtarzalne jedyne egzemplarze. Robię wzory różne na różne okazje, bez szablonów, po prostu takie jakie aktualnie wpadną mi do głowy. Zaznaczam, że nie są idealne, bo to amatorskie zabawy moje i dziecka.
Można ich używać jako kartki, bileciki prezentowe, zakładki.
Kartki w większości są zrobione na wymiar pocztówki, zakładki na wymiar standardowej zakładki, niektóre są rozmiarów nieco mniejszych, bileciki bywają różne.
Wszystko jest z papieru czerpanego wyrabianego przez nas, z dodatkiem różnych elementów - rośliny , nasiona, płatki kwiatów, brokat , konfetti itd.
Sam papier prezentuje się tak
i w większości kartek taki jest na drugiej stronie (tej bez obrazka).
lub tak - całe suszone części kwiatów
Wykonuję przerózne kartki i mam ich całą masę , ale póki co tylko kilka
wzory z kotami :
Aj miau U
5zl
Miałego Dnia - kot mały
5zl
Za wyw licytuje violet
Miałego dnia - kot duży
5zl
Za wyw licytuje violet
Kotpickiego dzionka
wersja 1
5zł
wersja 2
Kotam Cię
zielony kot
5zł
kotam Cię
różowe
5zl
Udanego Dnia
5zl
Udanego dnia 2
5zl
Smile
5zl
Świąteczne :
świąteczna 1
5zl
świąteczna 2
5zl
świąteczna 3
5żł
Z życzeniami :
Najlepsze życzenia
5zl
Fioletowe kwiaty
5zl
Zakładki do książek , dwustronne.
Małe w formie znaczników. Można nimi oznaczać konkretne strony wsuwając kartkę w środek zakładki
Zakładka 1
Typowo kocia![]()
Na twardszej tekturce
2zl
Zakł 2.
2zl
Zakł3
Tył
2żł
Zakł 4
2zl
Zakł 5
2zl
Zakł6
2żł
Zakł7
Z samego papieru ,na środku tylko fragment do pisania
2żł
Zakł 8
2żł
Zakł9
Twardy kartonik
2żl
Zakładki klasyczne. Pojedyncze, bez klipsa do wsuwania na kartkę. Papier czerpany z dodatkiem kwiatów.
Zakł 10
Klasyczna duża zakładka bez opcji klipsa na stronie, do wkładania między kartki. Na grubym kartoniku, twarda. Dwustronnie wyklejania kwiatkami.![]()
2żł
Zakł 11
Wyklejania kwiatami średnia grubość
2zł
Zakł 12
Dwustronnie wyklejania, średnia grubość
2żł
Zakł 13
Wyklejania kwiatami, średnia grubość
Zakł 14
Format ok 10cmx2cm na klipsik do oznaczania stron . Papier czerpany z prawdziwym listkiem
2zl
Zakł 15
8x4cm ,.dwustronnie ten sam wzór efektownie błyszczacy na złoto. Na środku karteczka do pisania. Zakładana na stronę .![]()
2żł
violet pisze:Poproszę zakładki nr 4 oraz od 10 do 14
(razem 6 sztuk)
Megana pisze:A można by zamówić u Ciebie sam papier? Tak, by można było personalizować życzenia?
czarno-czarni pisze:smile z zielonym ptakiem prosze i z kartką z tyłu do napisania życzeń - 10 zł
i jeszcze jakąś, też z kartką z tyłu i z ptakiem, masz jakąś?
ważny i kot i ptak.
czarno-czarni pisze:a i świąteczne wypatrzyłam, możesz dać tam jakiegoś kota, musi być koti żeby z tyłu jakieś życzenia napisać, wypatrzyłam trzy, po 7 zł, ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości