Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Etusia ma już jeden dorosły kieł, a drugi kocięcy rano się chwiał. Poza tym zeszła rozmowa z panią doktor na ceny. I opowiedziała, że klientka kupiła szczeniaka za prawie 10 tysięcy, chory brzuszek ma i ona uważa, że dwie stówy za potrzebne badanie to drogo, i nie ma. Ludzie dziwni są.
MalgWroclaw pisze:Przykład kolejny inteligencji Etero. Ma dwie kuwety. Do tej ze żwirkiem siku, na gazety kupa. Ostatnio wyjaśniałam pani doktor, dlaczego zdjęcia kup na gazetach (łatwiej się ocenia prawidłowość). Eto słyszała, a wiedząc, że badania wynikają z oglądu kupek, postanowiła utrudnić ogląd. I teraz na gazety siku, kupa do żwirku.
MalgWroclaw pisze:Przykład kolejny inteligencji Etero. Ma dwie kuwety. Do tej ze żwirkiem siku, na gazety kupa. Ostatnio wyjaśniałam pani doktor, dlaczego zdjęcia kup na gazetach (łatwiej się ocenia prawidłowość). Eto słyszała, a wiedząc, że badania wynikają z oglądu kupek, postanowiła utrudnić ogląd. I teraz na gazety siku, kupa do żwirku.
MalgWroclaw pisze:Marzę o spokoju. Tylko i aż. Etero ma brzydkie kupy. Kubuś... już lepiej nie pisać, jaki jest chudy i biedny. Etusi, jak już będę wiedziała, jak to zrobić, mam nadzieję pomóc. W sprawie Kubunia nie mam takiej nadziei. Życie jest straszne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 30 gości