Dziękuję, Gosiu! Tobie też życzę miłej niedzieli!

Pibon, dobrze, że jesteś, przed Tobą jeszcze cała niedziela, wypocznij dobrze!

MaryLux,

Aneczko, Łatko, dobrego dnia

Nul i Tricotum, spokojnego dnia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Moje pannice twierdzą że można. I właśnie obie śpią. Obiad ledwo ruszony. Zastanawiam się, co robiły, jak ja byłam na grzybach. Takie zmęczone jakby tu niezłe harce odchodziły...
jolabuk5 pisze:Myślę, że Łateczka docenia
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Myślę, że Łateczka docenia
Nie wiem. Nikt nie wie. Nigdy wiadomo nie będzie. Kot nie powie.
Czasami wracam do wpisu Katarzynka01 i czytam, bardzo pouczający, trafia w sedno tego kim jestem i co robię
pibon pisze:Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Myślę, że Łateczka docenia
Nie wiem. Nikt nie wie. Nigdy wiadomo nie będzie. Kot nie powie.
Czasami wracam do wpisu Katarzynka01 i czytam, bardzo pouczający, trafia w sedno tego kim jestem i co robię
Nie wiem czy to o ten chodzi i czy tej autorki ale pamietam taki jeden bardzo niegrzeczny i jak kula o plot.
Trzymajcie sie z Lateczka
jolabuk5 pisze:Pibon, dobrze, że jesteś, przed Tobą jeszcze cała niedziela, wypocznij dobrze!![]()
jolabuk5 pisze:Aniu,gdybyś wiedziała, co o mnie wypisują w jednym wątku na Koci-Łapci...![]()
A ja jestem przekonana, że Łateczka jest szczęśliwa z Tobą i bardzo się cieszę, że jesteście razem![]()
![]()
U nas dziś spokój, już niedługo zaczną się jesienne chłody i pewnie będzie trudniej podawać Usi lekarstwa, bo ona najładniej zjada pastę z "wkładką" na balkonie. A na balkonie coraz zimniej.
Jutro początek roku szkolnego, więc na dobranoc taka scenka:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, MB&Ofelia i 40 gości