Nul pisze:Ale się działo! Mizianie było! Zdjęcia nam robili! Miau! I dali smaczki! Zamiast obiadu!
To poprosimy te zdjęcia

A kolejka do Felisia była?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Ale się działo! Mizianie było! Zdjęcia nam robili! Miau! I dali smaczki! Zamiast obiadu!
Nul pisze:MaryLux pisze:Nul pisze:A pomyślałam o makramiw, bo mi wpadło do głowy, ze można zrobić parę kwietników na bazarek dla Giny… Akurat kwietnika nigdy nie robiłam, chętnie wypróbowuję teraz, jak to wychodzi. Tylko muszę dokupić sznurki, bo wielkich zapasów nie mam.
![]()
![]()
Maryś, ja naprawdę zrobiłam te kilka kwietników, tylko już było za późno dla Ginuni. Ale może wskażesz jakiś cel (koci oczywiście), z forum albo spoza forum, wystawię na sprzedaż i może akurat coś komuś wpadnie w oko? Nigdy jeszcze bazarków nie robiłam, ale czego się nie robi dla kotków, nawet bazarek można zrobić
Nul pisze:Nie otwierają mi się te linki, poszukam Kociego Zakątka po prostu
mir.ka pisze:Nul pisze:Ale się działo! Mizianie było! Zdjęcia nam robili! Miau! I dali smaczki! Zamiast obiadu!
Biedny Feliś bez obiadu![]()
![]()
![]()
![]()
a kolację chociaż dostał biedaczek?
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Ale się działo! Mizianie było! Zdjęcia nam robili! Miau! I dali smaczki! Zamiast obiadu!
![]()
![]()
![]()
DostałNawet dwie
mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:Ale się działo! Mizianie było! Zdjęcia nam robili! Miau! I dali smaczki! Zamiast obiadu!
![]()
![]()
![]()
DostałNawet dwie
uff
u nas tez były dwie, na przeprosiny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 73 gości