jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Chciałabym umieć sprzątać metodą pani Weasley
A jaka to metoda, Ciociu-Babciu?
Sabcia ciekawska
Pani Weasley machała różdżką i wypowiadała odpowiednie zaklęcie, a porządek robił się sam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Chciałabym umieć sprzątać metodą pani Weasley
Sabcia ciekawska
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Chciałabym umieć sprzątać metodą pani Weasley
Sabcia ciekawska
Pani Weasley machała różdżką i wypowiadała odpowiednie zaklęcie, a porządek robił się sam.
jolabuk5 pisze:Mir.ko, Aniu - my też pozdrawiamy![]()
![]()
![]()
![]()
Dziś miły dzień, chłodniej, śpimy sobie. Dobrze, że się ochłodziło, chociaż ja staram się nie narzekać na upały, bo zawsze je wolę od mrozu, śniegu, marznącej mżawki.
I popatrzcie, lato dopiero się zaczynało, a już prawie wrzesień... Ciekawe, czy będzie jesień w tym roku
jolabuk5 pisze:Tak, żeby można było jeszcze pomieszkać na działce i rozdzielić Pusię i Zuzię![]()
Anna2016 pisze:Dobrego dnia
U mnie lało w nocy i teraz też pada...sennie jest..ale w pracy nie dadzą spokoju ....jesień wkrótce....powróty do szkoły....jesienne wieczory...
MaryLux pisze:Od rana jest szaro, kapie. I dość gwałtownie się ochłodziło
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Tak, żeby można było jeszcze pomieszkać na działce i rozdzielić Pusię i Zuzię![]()
O tak![]()
Zawsze mogę włączyć ogrzewanie.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Tak, żeby można było jeszcze pomieszkać na działce i rozdzielić Pusię i Zuzię![]()
O tak![]()
to nawet ogrzewanie tam masz?
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Tak, żeby można było jeszcze pomieszkać na działce i rozdzielić Pusię i Zuzię![]()
O tak![]()
Mam tylko niestety na prąd.
Mieliśmy zrobić kominek a konkretnie koze ale zawsze coś innego nam wypada. W tym roku remont łazienki.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Tak, żeby można było jeszcze pomieszkać na działce i rozdzielić Pusię i Zuzię![]()
O tak![]()
Mam tylko niestety na prąd.
Mieliśmy zrobić kominek a konkretnie koze ale zawsze coś innego nam wypada. W tym roku remont łazienki.
elektryczne droższe, ale mniej kłopotliwe, przecież i tak chyba grzejesz dorywczo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości