aga66 pisze:Jesieni i zimy już teraz boję się okropnie. Tyle miesięcy zimna i ciemności, brrr... No ale nie smutam. Miłego dzionka życze!
Dobrego dnia Tobie też! Niedziela to zwykle taki spokojny dzień, czas na lenistwo i przyjemne marnowanie czasu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Jesieni i zimy już teraz boję się okropnie. Tyle miesięcy zimna i ciemności, brrr... No ale nie smutam. Miłego dzionka życze!
aga66 pisze:Ha i tu się mylisz! Dla mnie niedziela to "dzień gospodarczy". Zaraz idę kończyć mycie okien, potem jedziemy bawić wnuka bo młodzi chcą wyjść sami a potem znowu kończę prace w domu bo jutro praca. A wstaję o 5.15 codziennie i coraz ciężej to znoszę z wiekiem. A i chęci już nie te co kiedyś. Ale nie narzekam, oby zdrowie było.
MB&Ofelia pisze:Dzieńdobrerk wszystkim. Ja już po śniadaniu, kończę kawę. I dzisiaj mam trochę dzień leniwca, może potuptam na mały spacer, a po południu kawa z koleżanką.
W domu sajgon, ale posprzątam jutro. Bałagan nie zając, nie ucieknie
Wróciłam do domu, patrzę - kurz leży.
Pomyślałam - to i ja się położę.
piano pisze:Kitka-Chrupek trochę podobna do Kiciulli.
MB&Ofelia pisze:Miauuu! Wiecie wy co? Duża nie dość że rano potuptała niby na spacerek, to późmniej znowuż gdziesik polazła, wróciła cała zmokła i jeszcze niuchała opcymi kotyma!![]()
Książniczka Ofelja oburzona
Byłam z koleżanką na kawie w kociej kawiarni. Bardzo fajne miejsce. Koleżanka i jej córka były tam pierwszy raz, obu się bardzo podobało.
Duża
MaryLux pisze:Chciałabym umieć sprzątać metodą pani Weasley
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, pibon i 34 gości