To i owo - kosmetyki, ciuszki, inne

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Wto sie 22, 2023 9:56 Re: To i owo na weta - dla Filipka (kosmetyki, ciuszki, inne

Marzenia11 pisze:
ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy .

Do końca tygodnia muszę uregulować zaległy dług 600 zł bo chyba będę rezygnować z usług dotychczasowego weta.
Mam ciężko chorego kota , a on nie ma nawet czasu żeby odebrać telefon. Chciałam się umówić na wizytę domową bo nie chcę już ciągać małego po lecznicach, a on nie odpowiada. Stan Filipa się pogorszył, nie zareagował na antybiotyk, przednie nóżki są z powrotem niewładne, zaczął dużo sikać. Byłam umówiona, że obecny wet zobaczy Filipa po antybiotyku, ale w takiej sytuacji jak nie odezwie się do jutra będę musiała skorzystać z usług drugiego weta. Chyba będziemy się żegnać :(

mocne za Filipka.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: juto zrobię przelew.

zrobiłam przelew - jak kocurek?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sie 22, 2023 10:33 Re: To i owo na weta - dla Filipka (kosmetyki, ciuszki, inne

Marzenia11 pisze:
Marzenia11 pisze:
ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy .

Do końca tygodnia muszę uregulować zaległy dług 600 zł bo chyba będę rezygnować z usług dotychczasowego weta.
Mam ciężko chorego kota , a on nie ma nawet czasu żeby odebrać telefon. Chciałam się umówić na wizytę domową bo nie chcę już ciągać małego po lecznicach, a on nie odpowiada. Stan Filipa się pogorszył, nie zareagował na antybiotyk, przednie nóżki są z powrotem niewładne, zaczął dużo sikać. Byłam umówiona, że obecny wet zobaczy Filipa po antybiotyku, ale w takiej sytuacji jak nie odezwie się do jutra będę musiała skorzystać z usług drugiego weta. Chyba będziemy się żegnać :(

mocne za Filipka.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: juto zrobię przelew.

zrobiłam przelew - jak kocurek?

Dziękuję :1luvu: nie mam jeszcze Twoich danych do wysyłki.

Koło południa jedziemy na wizytę. Niestety Filipek jest coraz słabszy, słabo już je. Mimo podanego przeciwbólowego widać, że go boli, ma drżenia łapek :( . Nie wiem czy będzie się kwalifikował w takim stanie na rezonans.
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto sie 22, 2023 19:39 Re: To i owo na weta - dla Filipka (kosmetyki, ciuszki, inne

Nie ma już z nami Filipka ['] :cry: Już ciągle odczuwał ból, nie było na co czekać :cry:
Śpij spokojnie mój mały białasku :cry:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Wto sie 22, 2023 22:02 Re: To i owo na weta - dla Filipka (kosmetyki, ciuszki, inne

ametyst55 pisze:Nie ma już z nami Filipka ['] :cry: Już ciągle odczuwał ból, nie było na co czekać :cry:

Tak bardzo, bardzo , bardzo mi przykro.... nie umiem tego wyrazić....
Filipku Kochany... (*)(*)(*).....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 23, 2023 18:30 Re: To i owo na dług u weta (kosmetyki, ciuszki, inne)

Śpij spokojnie Maleńki (*).................
Bardzo współczuję Ci utraty Filipka.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Śro sie 23, 2023 21:00 Re: To i owo na dług u weta (kosmetyki, ciuszki, inne)

Przykro mi bardzo :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw sie 24, 2023 8:59 Re: To i owo na dług u weta (kosmetyki, ciuszki, inne)

Dziękuję za pożegnanie Filipka, pusto bez małego :(
Obrazek

ametyst55

Post » Czw sie 24, 2023 11:17 Re: To i owo na dług u weta (kosmetyki, ciuszki, inne)

Zapraszam na zakupy :kotek:

Dzisiaj lub jutro muszę wybrać się do weta z Majką, bo znowu ma wahania apetytu i mocno schudła. No i wreszcie dowiem się ile w sumie winna jestem wetowi za ostatnie wizyty.
Obrazek

ametyst55

Post » Pt sie 25, 2023 14:07 Re: To i owo na dług u weta (kosmetyki, ciuszki, inne)

Za ostatnie wizyty ( badania Tosi i 2 eutanazje) jestem winna wetowi jeszcze 270 zł, czyli razem 870 zł :strach:
Ostatnią wz-tkę na 100 zł już zapłacilam, 170 zł zapłacę bezpośrednio wetowi w następnym tygodniu. Wczorajsza wizyta z Majką 70 zł i umówiliśmy się na badania na wtorek (morfologia, biochemia, hormony tarczycy, USG i co tam jeszcze potrzeba).

U drugiego weta będziemy robić sterylkę tej czarnej bezdomnej, chyba ciężarnej koteczki we wtorek lub środę (300 zł). No chyba, że okaże się w wysokiej ciąży to wtedy musimy iść do naszego, bo ten nowy się nie podejmie (400 zł + 60 zł taxi).

więc niezmiennie

Zapraszam na zakupy :)
Obrazek

ametyst55

Post » Pt sie 25, 2023 19:53 Re: To i owo na dług u weta (kosmetyki, ciuszki, inne)

To jest takie trudne :cry: ..PA Filip[*]

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt sie 25, 2023 20:14 Re: To i owo na dług u weta (kosmetyki, ciuszki, inne)

Dziką Kaczkę upolowała sąsiadka za 20zł :) Możesz podrzucić na priv ile my to tam jeszcze mamy? po ostatniej wpłacie chyba coś pomijam ,bo mi mało wychodzi.

Atta

Post » Pt sie 25, 2023 20:29 Re: To i owo na dług u weta (kosmetyki, ciuszki, inne)

Atta pisze:Dziką Kaczkę upolowała sąsiadka za 20zł :) Możesz podrzucić na priv ile my to tam jeszcze mamy? po ostatniej wpłacie chyba coś pomijam ,bo mi mało wychodzi.

Dziękujemy pięknie :1luvu: :201494 Dzika Kaczka "leci" do sąsiadki :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Nie sie 27, 2023 8:31 Re: To i owo na weta - dla Filipka (kosmetyki, ciuszki, inne

ametyst55 pisze:Nie ma już z nami Filipka ['] :cry: Już ciągle odczuwał ból, nie było na co czekać :cry:

Filipku [*] :placz:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sie 29, 2023 17:00 Re: To i owo na dług u weta (kosmetyki, ciuszki, inne)

Nie mam dostępu do internetu od sobotniej burzy :evil:
Miałam wystawić jeszcze bazarek z ciuszkami , ale nie mam jak.
Teraz piszę z pożyczonego mobilnego modemu, ale strasznie go muli.

Dzisiaj Maja była na badaniach i wykastrowaliśmy też czarną znajdę. Dwa rachunki do zapłaty na 658 zł :strach:

Zapraszam na zakupy :)
Obrazek

ametyst55

Post » Śro sie 30, 2023 15:12 Re: To i owo na dług u weta (kosmetyki, ciuszki, inne)

No to kiepściutko :P Doinformuję,że sąsiadka wpłacała razem ze swoimi dukatami resztówkę ode mnie i wyszło 50. Tak że tego..możesz w ferworze wydatków nawet takiego minimum nie dostrzec. Biedna Ty, bidne koty.. :(

Atta

[poprzednia][następna]