Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:dalej sucho, z nowości alert rcb
Anna2016 pisze:Tak Jolu, w tej opowiesci o burzy prawie nie zauważa się muzyki, jest tak idealnie "wpasowana" w akcję że stanowi z nią całość. Piękne i laik z przyjemnością ogląda, zachęcam![]()
W ciągu roku szkolnego marzenia o tym co robić w wolny dzień dotycząc np wyspania się, czasu na porządki odkurzanie zmywanie podłogi itp, czasu na zakupy - to wtedy móc to zrobić to luksus.
Też mam dosc gorąca...jutro chyba trochę chłodniej...
Lukasku....![]()
Sabciu....![]()
Usiu....
mir.ka pisze:MaryLux pisze:dalej sucho, z nowości alert rcb
ja też wczoraj dostałam, raczej o dzień za późno
tradycyjnie po alercie nic sie nie działo
Anna2016 pisze:Po gorącym dniu znow się zapowiada kolejny gorący , jest 7 rano a na termometrze za oknem od północnej strony już jest 25 stopni...![]()
Chłodnego dnia Sabciu i Przyjaciele ,
Głaski dla Sabci, Lukaska
aga66 pisze:Ja kocham upały, słońce więc się do narzekań nie dołączę. Ale na pocieszenie, zaraz upały się skończą i zacznie się długa jesienio-zima z deszczem i wiatrem... i tak do czerwca jak u nas koło Warszawy od lat się dzieje. Ja wtedy, z braku słońca i szarówy łapię jeszcze gorszego doła niż zazwyczajNiestety, nie ma wiosen, po długiej jesienio-zimie robi się dwumiesięczne lato, które ze względu na ekstremalne temperatury jak na Polskę i brak opadów wypala co się da na polach i w ogrodach.
pibon pisze:Spokojnego niedzielnego odpoczynku ciociom i kotelkom!
MaryLux pisze:Znów gorąco. Jeszcze niedawno uwielbiałam upały, przeszło mi 2 lata temu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 63 gości