Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Nutka i Notka nie tknęły śniadania, Milenka trochę, teraz dostała cosmę i je już więcej. Nutka już dugi raz wymiotowała dzisiaj rano. Moja siostra ma rację twierdząc, ze moje koty wiedzą, że trzeba chorować, zebym się nimi specjalnie dużo zajmowała... wrrr
Marzenia11 pisze:Milenka nie tknęła śniadania, Nutka też nie, Notka trochę. Odmrażam startą wołowinę dla M.
jolabuk5 pisze:Marzenia11 pisze:Milenka nie tknęła śniadania, Nutka też nie, Notka trochę. Odmrażam startą wołowinę dla M.
Gorąco jest, może dlatego nie chciały jeść.
Marzenia11 pisze:Najpierw było lepiej, potem gorzej, w środę kolejne dodatkowe leki i pomału Milenka wraca do jedzenia, nawet w dzień w upały. Utrzymuje się tendencja więc niech będzie nadal wzrastać. Mlody bardzo dr podał mimo braku wyniku badania na poziom witaminy B12, pierwszą jej dawkę. I był to strzał w 10, bo Milena ma dramatycznie niski, przy normie min 900 ma 500.... suplementacja przed nami.
Teraz mam leki do domu. Dużo tego, 4 zastrzyki dziennie, Milenka już na mnie syczy i ucieka mi spod igły. Niech ucieka![]()
andorka pisze:Przeczytaj mój post tutaj: viewtopic.php?p=12757466#p12757466
po 2 miesiącach zrezygnowałam z zastrzyków.
Przedyskutuj przejście w późniejszym czasie na tabletki, bo u nas z zastrzykami był horror
mir.ka pisze:Marzenia11 pisze:Najpierw było lepiej, potem gorzej, w środę kolejne dodatkowe leki i pomału Milenka wraca do jedzenia, nawet w dzień w upały. Utrzymuje się tendencja więc niech będzie nadal wzrastać. Mlody bardzo dr podał mimo braku wyniku badania na poziom witaminy B12, pierwszą jej dawkę. I był to strzał w 10, bo Milena ma dramatycznie niski, przy normie min 900 ma 500.... suplementacja przed nami.
Teraz mam leki do domu. Dużo tego, 4 zastrzyki dziennie, Milenka już na mnie syczy i ucieka mi spod igły. Niech ucieka![]()
i tak ją złapiesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 38 gości