jolabuk5 pisze:Nasza sobota nie będzie taka leniwa, Aneczko, mamy wizytę (miłą, ale zawsze...)
Wszystkim życzymy z Sabcią i Usią spokojnej niedzieli i sympatycznego długiego weekendu!
Domingo jako dyrygent

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Nasza sobota nie będzie taka leniwa, Aneczko, mamy wizytę (miłą, ale zawsze...)
Wszystkim życzymy z Sabcią i Usią spokojnej niedzieli i sympatycznego długiego weekendu!
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Nasza sobota nie będzie taka leniwa, Aneczko, mamy wizytę (miłą, ale zawsze...)
Domingo jako dyrygent
Anna2016 pisze:Dobrego poniedziałku
u mnie na szczęście wolny - urlop
Anna2016 pisze:Dobrego poniedziałku
Nul pisze:Anna2016 pisze:Dobrego poniedziałku
U nas też urlop, więc telefon z pracy zadzwonił z dużymi przeprosinami… Audyt oznacza ściąganie ludzi z urlopów
madrugada pisze:Anna2016 pisze:Dobrego poniedziałku
Aniu, dobrze, że masz wolny dzień. Możesz więcej czasu spędzić z Łateczką.
Miłego dnia wszystkim.
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Anna2016 pisze:Dobrego poniedziałku
Aniu, dobrze, że masz wolny dzień. Możesz więcej czasu spędzić z Łateczką.
Miłego dnia wszystkim.
I Tobie też miłego dnia - przedostatniego dnia "tymczasowego Trikota". Uff, jutro dopiero odetchniecie, zwłaszcza Nolinka![]()
![]()
![]()
Chociaż może będzie rozczarowana brakiem dodatkowych miseczek
mir.ka pisze:Jolu nie chce mi się Twój wątek otwierać w telefonieChyba za dużo linków z muzyką, choć to trochę dziwne, bo poprzedni nie otwierał mi się gdzieś tak od połowy, a ten zaraz na początku
A ja nieraz lubię sobie zerknąć na miau bez odpalania komputera.
MaryLux pisze::ok:![]()
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Jolu nie chce mi się Twój wątek otwierać w telefonieChyba za dużo linków z muzyką, choć to trochę dziwne, bo poprzedni nie otwierał mi się gdzieś tak od połowy, a ten zaraz na początku
Ojej, Mireczko, przykro mi...![]()
A może wchodź od razu na drugą stronę? Na pierwszej już i tak zmieniłam filmiki na linki, ale pierwsza strona ma bardzo dużo zdjęć, myślę, że to dlatego nie otwiera Ci się prawidłowo.
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Jolu nie chce mi się Twój wątek otwierać w telefonieChyba za dużo linków z muzyką, choć to trochę dziwne, bo poprzedni nie otwierał mi się gdzieś tak od połowy, a ten zaraz na początku
Ojej, Mireczko, przykro mi...![]()
A może wchodź od razu na drugą stronę? Na pierwszej już i tak zmieniłam filmiki na linki, ale pierwsza strona ma bardzo dużo zdjęć, myślę, że to dlatego nie otwiera Ci się prawidłowo.
zwykle wchodzę na koniec wątków, które czytam, bo tam są nowe wieści
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 25 gości