Moderator: Estraven
Szymkowa pisze:Kupiłam worek Josery.
Chciałabym kupić RC Kitten 4kg - koszt 177 zł. Mogę dać 100 zł.
Poszukuję dwie chętne osoby po 38,50 zł
To bardzo drogo za 4 kg. Szymkowa pisze:W takim razie moja prośba o zrzutkę na RC Kitten jest nieaktualna.
Ale nadal zbieramy na karmę. Do skarpety u ewkkrem

iza71koty pisze:Szymkowa pisze:W takim razie moja prośba o zrzutkę na RC Kitten jest nieaktualna.
Kochani zapraszam do pomocy.Mamy tylko 30 zł w skarpecie.![]()
Zapraszam też- na dwa nasze aktualne Bazarki.Opuściłam ceny ślicznych malowanych kubeczków oraz japońskiej porcelany.Bardzo mi zależy na sprzedaży.![]()

mir.ka pisze:iza71koty pisze:Szymkowa pisze:W takim razie moja prośba o zrzutkę na RC Kitten jest nieaktualna.
Zapraszam też- na dwa nasze aktualne Bazarki.Opuściłam ceny ślicznych malowanych kubeczków oraz japońskiej porcelany.Bardzo mi zależy na sprzedaży.![]()
Kubeczki śliczne, a ja mam juz tyle kubków, że brakuje mi na nie miejsca
jeszcze czeka na wysyłkę.Dzisiaj może zrobimy jakiś malutki Bazarek.Zobaczymy jak wyjdzie z czasem.Ostatnio mamy go jeszcze mniej-niż mieliśmy. iza71koty pisze:mir.ka pisze:iza71koty pisze:Szymkowa pisze:W takim razie moja prośba o zrzutkę na RC Kitten jest nieaktualna.
Kubeczki śliczne, a ja mam juz tyle kubków, że brakuje mi na nie miejsca
Twój kupionyjeszcze czeka na wysyłkę.Dzisiaj może zrobimy jakiś malutki Bazarek.Zobaczymy jak wyjdzie z czasem.Ostatnio mamy go jeszcze mniej-niż mieliśmy.
Do tego pogoda jak w kalejdoskopie.Burze-ulewy.I masa zmartwień-nie tylko finansowych.

iza71koty pisze:Zapraszam potem na filmik z Baziem
Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 68 gości