Edzio z FIVem szuka kochającego domu...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 04, 2005 11:25 Edzio z FIVem szuka kochającego domu...

EDZIO- czteroletni czarny kocur szuka nowego, kochającego domu. Uwielbia zabawy z ludźmi i psami, nie może przebywać z innymi kotami (jest nosicielem FIV). Jest kontaktowy, "rozmowny" i przemiły. Ostatnie kilkanaście miesięcy spędził w warszawskim azylu dla zwierząt, ale co to za życie dla kota? Nie jest kastrowany, gdyż lekarze obawiają się przeprowadzić ten zabieg ze względów zdrowotnych. Ideałem byłoby, gdyby trafił do domu z ogrodem, gdzie w pobliżu nie ma innych kotów...
Kontakt: 0605 083 591, (22) 612 62 97, agawega@kawu.com.pl
A oto prześliczny Edzio:
http://www.care2.com/c2c/photos/view.html/view/76/193170814/moja_facjata_i_nie_tylko_____my_not_only_face____/ed1.jpg.html
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lip 05, 2005 10:09

Edzio mnie urzekł jak tylko zobaczyłam go na adopcyjnej...
Trzymam mocno kciuki za domek, ja z oczywistych względów nie mogę go wziąć :(
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Wto lip 05, 2005 16:30

No ja też go nie mogę wziąć- ze względu na mojego Ozyrysa... :cry: Ale chciałabym, aby ten kiciuś znalazł domek... :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt lip 08, 2005 11:58

oj ciezka sytuacja..bo z jednej strony powinien byc kotem domowym(no ale pewnie malo kto by wzial do mieszkania niekatrowanego kocura:(,a zdrugiej wychodzic nie powinien ze wzgledu na inne koty-troche sytuacja bez wyjscia..i tak zle i tak niedobrze,szukajmy kogos kto ma slaby wech;)

Alispo

Od: Czw cze 17, 2004 23:14

Post » Pt lip 08, 2005 12:28

Alispo pisze:oj ciezka sytuacja..bo z jednej strony powinien byc kotem domowym(no ale pewnie malo kto by wzial do mieszkania niekatrowanego kocura:(,a zdrugiej wychodzic nie powinien ze wzgledu na inne koty-troche sytuacja bez wyjscia..i tak zle i tak niedobrze,szukajmy kogos kto ma slaby wech;)

wszystko to prawda... Większość ludzi z naszego azylu byłoby skłonnych zaryzykować i poddać go kastracji, ale szefowa się nie godzi, żeby- jak to określiła- nie mieć go na sumieniu, jakby coś nie wyszło. Osobiście proponowałabym nowym właścicielom jednak zaryzykować i go "wyciąć" - ale nie wiem, na ile zmniejszy to jego podsikiwanie, co niestety czyni obficie i dość "wonnie" :wink:
Pozdrawiam :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie lip 10, 2005 20:16

Edzio piękny jest i żałuję, że nie mogę go wziąć :( Uwielbiam czarne kocury!
Życzę Edziowi dobrego domu :!:
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie lip 10, 2005 21:08

dziękuję :D w jego imieniu też :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lip 12, 2005 17:53

hop Edziu ! :D

Kosma

Od: Sob kwi 23, 2005 12:20

Post » Czw lip 21, 2005 22:42

Up
"Nie szanujemy jakoś w ludziach miłości do zwierząt,pokpiwamy sobie z czyjegoś przywiązania do kotów.Czyż jednak nie jest tak,że najpierw przestajemy lubić zwierzęta, a potem-tracimy serce do ludzi?
Obrazek

zorro

Od: Sob gru 25, 2004 21:49

Post » Pt lip 29, 2005 22:26

Hop
"Nie szanujemy jakoś w ludziach miłości do zwierząt,pokpiwamy sobie z czyjegoś przywiązania do kotów.Czyż jednak nie jest tak,że najpierw przestajemy lubić zwierzęta, a potem-tracimy serce do ludzi?
Obrazek

zorro

Post » Pon sie 08, 2005 0:26

Up
Obrazek

zorro