Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Spokojnej niedzieli![]()
indianeczka pisze:Anna2016 pisze:Spokojnej niedzieli![]()
Dziękuję
Również życzę spokojnej niedzieli
Z najnowszych nowinek:
oba psiaki okupują podłogę pod łóżkiem. Śnieżka wyjątkowo nie śpi na parapecie tylko na fotelu ale to nie dziwne bo w tej chwili na parapecie śpi pirat co mnie cieszy bo wreszcie mam swój fotel tylko dla siebie![]()
Czy też tak macie że w pewnym momencie nie macie gdzie siedzieć bo wszystko jest " zajęte"?
jolabuk5 pisze:indianeczka pisze:Anna2016 pisze:Spokojnej niedzieli![]()
Dziękuję
Również życzę spokojnej niedzieli
Z najnowszych nowinek:
oba psiaki okupują podłogę pod łóżkiem. Śnieżka wyjątkowo nie śpi na parapecie tylko na fotelu ale to nie dziwne bo w tej chwili na parapecie śpi pirat co mnie cieszy bo wreszcie mam swój fotel tylko dla siebie![]()
Czy też tak macie że w pewnym momencie nie macie gdzie siedzieć bo wszystko jest " zajęte"?
Czasami - nie tyle nie mam gdzie, ale po prostu muszę sie położyc we własnym łózku, a tu - zajęte![]()
Anna2016 pisze:Mieszkam bez żadnego zwierzaczka więc nie ma problemu z miejscówka
indianeczka pisze:Anna2016 pisze:Mieszkam bez żadnego zwierzaczka więc nie ma problemu z miejscówka
Wysłać ci zbója czy Śnieżkę?
Anna2016 pisze:indianeczka pisze:Anna2016 pisze:Mieszkam bez żadnego zwierzaczka więc nie ma problemu z miejscówka
Wysłać ci zbója czy Śnieżkę?
Na pewno są kochane, ale nie, dziękuję, trzymam miejscówkę dla Łateczki![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Pozdrawiam sobotnio
aga66 pisze:My również pozdrawiamy. Dziś na razie chłodno więc dla tych co nie lubią upałów idealnie.
jolabuk5 pisze:I jak po badaniach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości