Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:madrugada pisze:Nul pisze:Fuksio! Kociaku, miło Cię widzieć! I przy okazji czyżbyśmy mir.kę widzieli?
mir.kę w nowym kolorze włosów
Nowy kolor jest teraz![]()
https://zapodaj.net/plik-wyQmqdLBew
Choć tu wyszedł dość jasny, w rzeczywistości to palona kawa z ciemnym brązem i blond refleksami
jolabuk5 pisze:Włoski super, w ogóle pięknie wyglądasz!
madrugada pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:Nul pisze:Fuksio! Kociaku, miło Cię widzieć! I przy okazji czyżbyśmy mir.kę widzieli?
mir.kę w nowym kolorze włosów
Nowy kolor jest teraz![]()
https://zapodaj.net/plik-wyQmqdLBew
Choć tu wyszedł dość jasny, w rzeczywistości to palona kawa z ciemnym brązem i blond refleksami
Wow, super kolor, wyglądasz ślicznie.
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Włoski super, w ogóle pięknie wyglądasz!
z tymi nowymi włoskami?
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Włoski super, w ogóle pięknie wyglądasz!
z tymi nowymi włoskami?
Ze starymi też, i z nowymi, oczywiście. Ładnemu we wszystkim ładnie![]()
Nul pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Włoski super, w ogóle pięknie wyglądasz!
z tymi nowymi włoskami?
Ważne też, by się kotom podobało!
jolabuk5 pisze:ewkkrem ma w podpisie taką maksymę L.J. Kerna: Uroda moja nie sięga szczytu, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
Nul pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Włoski super, w ogóle pięknie wyglądasz!
z tymi nowymi włoskami?
madrugada pisze:Nul pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Włoski super, w ogóle pięknie wyglądasz!
z tymi nowymi włoskami?
Koty mają inny system wartości. Patrzą emocjonalnie. Jakikolwiek kolor włosów będziesz miała i tak Cię będą kochać
jolabuk5 pisze:ewkkrem ma w podpisie taką maksymę L.J. Kerna: Uroda moja nie sięga szczytu, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
aga66 pisze:Mirko bardzo ładny kolor włosów. Chyba to są refleksy? I cięcie też twarzowe, jest dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 37 gości