Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze:Przesyłam ciepłe myśli i kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
madrugada pisze:Ginusiu, możemy sobie podać łapki - też kiedyś się kłułam (sama) przez trzy miesiące.
MB&Ofelia pisze:Gina biedactwo. To okropeczne że musisz dostawać kuje!Bardzo cię boli dupinka?
Lizu lizu po uszku.
Ino to dobrze że im więkcej kujów w kociałku tym mniej kujów do kujania![]()
Książniczka Ofelja współczująca
madrugada pisze:Ginusiu, możemy sobie podać łapki - też kiedyś się kłułam (sama) przez trzy miesiące.
MaryLux pisze:madrugada pisze:Ginusiu, możemy sobie podać łapki - też kiedyś się kłułam (sama) przez trzy miesiące.
Biedna Ciocia
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Ginusiu, możemy sobie podać łapki - też kiedyś się kłułam (sama) przez trzy miesiące.
Biedna Ciocia madrugada...![]()
![]()
![]()
I biedna Ginusia, ale jak leki pomogą, to będzie zdrowa i szczęśliwa!![]()
![]()
![]()
Sabcia
madrugada pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:Ginusiu, możemy sobie podać łapki - też kiedyś się kłułam (sama) przez trzy miesiące.
Biedna Ciocia
Przeżyłam
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Ginusiu, możemy sobie podać łapki - też kiedyś się kłułam (sama) przez trzy miesiące.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
Jeszcze 86 kujów przede mną![]()
madrugada pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Ginusiu, możemy sobie podać łapki - też kiedyś się kłułam (sama) przez trzy miesiące.
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabcia
Jeszcze 86 kujów przede mną![]()
Już tylko 86 kłujów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości