Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:I żeby pieniędzy starczyło!!!![]()
![]()
madrugada pisze:Tyle dobrych fluidów płynie z forum, że na pewno się uda![]()
![]()
![]()
czitka pisze:Marysiu, ja gdzieś w środku jestem przekonana, że dacie radę, że wszystko się dobrze skończy.
Biedna Gina, biedna Ty, ale masz w sobie tyle siły, tyle pozytywnej energii! Ginusia to też czuje i to bardzo pomoże! I jest oczywiście wielkie wsparcie forumowe nas wszystkich.
Jak ogarnę bałagan z malowaniem w domu, zrobię bazarek dla Ginusi.
![]()
![]()
madrugada pisze:czitka pisze:Marysiu, ja gdzieś w środku jestem przekonana, że dacie radę, że wszystko się dobrze skończy.
Biedna Gina, biedna Ty, ale masz w sobie tyle siły, tyle pozytywnej energii! Ginusia to też czuje i to bardzo pomoże! I jest oczywiście wielkie wsparcie forumowe nas wszystkich.
Jak ogarnę bałagan z malowaniem w domu, zrobię bazarek dla Ginusi.
![]()
![]()
Też wierzę, że wszystko się dobrze skończy![]()
![]()
MaryLux pisze:Poza tym fundacja jest bardzo w porządku, wszystkie konieczne badania są robione na bieżąco, dyżury zastrzykowe ustawione, ja mam tylko być w domu o konkretnej porze.
madrugada pisze:MaryLux pisze:Poza tym fundacja jest bardzo w porządku, wszystkie konieczne badania są robione na bieżąco, dyżury zastrzykowe ustawione, ja mam tylko być w domu o konkretnej porze.
Dobrze, że nie musisz jeździć z Giną do lecznicy i czekać w kolejce. To duża pomoc.
MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:Poza tym fundacja jest bardzo w porządku, wszystkie konieczne badania są robione na bieżąco, dyżury zastrzykowe ustawione, ja mam tylko być w domu o konkretnej porze.
Dobrze, że nie musisz jeździć z Giną do lecznicy i czekać w kolejce. To duża pomoc.
To prawda.
ewkkrem pisze:Ginusiu, już tylko 87. 1/30 masz za sobą![]()
Twój MaCiuś.
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:madrugada pisze:MaryLux pisze:Poza tym fundacja jest bardzo w porządku, wszystkie konieczne badania są robione na bieżąco, dyżury zastrzykowe ustawione, ja mam tylko być w domu o konkretnej porze.
To prawda.
I znacznie mniejszy stres dla Ginusi! Oby kolejne zastrzyki były tak zręczenie robione, jak dzisiejszy!![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Trzymajcie się dziewczyny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 19 gości