Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Dziękujemy, Nolina ma się dobrze. Wczoraj skończyłam podawanie antybiotyku. W sobotę rano idziemy na zdjęcie szwów.
Ciekawa jestem, jak długo będzie jej futerko odrastać.
mir.ka pisze:madrugada pisze:Dziękujemy, Nolina ma się dobrze. Wczoraj skończyłam podawanie antybiotyku. W sobotę rano idziemy na zdjęcie szwów.
Z tym odrastaniem to jest różnie u kotów, jednym zarasta szybciej innym wolniej, zaobserwowałam to u swoich rudzielców jak miały golone łapki do badań.
Nul pisze:U starszaków moich chyba też była jakaś różnica, Felkowi chyba odrosło szybciej, a Bajce nieco później. Zunia [*] od Anna2016 chyba czekała na odrośnięcie dłużej, o ile dobrze pamiętam.
Nolisiu, pozdrawiamy Cię, koteczko!
Anna2016 pisze:Nolinko, dobrego dnia![]()
![]()
![]()
![]()
Tak, Zuzi futerko odrastało ponad pół roku, ale po odstawieniu sterydu szybciutko odrosło, więc to była wina sterydu....
madrugada pisze:Dziękujemy, Nolina ma się dobrze. Wczoraj skończyłam podawanie antybiotyku. W sobotę rano idziemy na zdjęcie szwów.
Annaa pisze:madrugada pisze:Dziękujemy, Nolina ma się dobrze. Wczoraj skończyłam podawanie antybiotyku. W sobotę rano idziemy na zdjęcie szwów.
Futerko to najmniejszy problem, zaraz odrośnienajważniejsze, że Nolisia czuje się dobrze
![]()
Annaa pisze:madrugada pisze:Dziękujemy, Nolina ma się dobrze. Wczoraj skończyłam podawanie antybiotyku. W sobotę rano idziemy na zdjęcie szwów.
Futerko to najmniejszy problem, zaraz odrośnienajważniejsze, że Nolisia czuje się dobrze
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości