Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Nul pisze:Temat tomiku jest aktualnie na tak zwanej tapecie. Nul wrócił do przyjemnych zajęć i może teraz o tym myślećPowyższy fragment pasuje chyba do kawałka Pana Koteusza…
Niestety trudno się wybiera wierszyki do wydania
W każdym razie dziękuję za słowa uznania!
Nul, a może podpowiesz, w którym wydawnictwie chcesz wydać swoją twórczość? Też się przymierzam do wydania tomiku, mam już cały ułożony, tylko nie wiem gdzie wysłać? Wiem, że będę musiała zapłacić za wydanie, jestem na to przygotowana...
madrugada pisze:Nul pisze:Temat tomiku jest aktualnie na tak zwanej tapecie. Nul wrócił do przyjemnych zajęć i może teraz o tym myślećPowyższy fragment pasuje chyba do kawałka Pana Koteusza…
Nul, a może podpowiesz, w którym wydawnictwie chcesz wydać swoją twórczość? Też się przymierzam do wydania tomiku, mam już cały ułożony, tylko nie wiem gdzie wysłać? Wiem, że będę musiała zapłacić za wydanie, jestem na to przygotowana...
MaryLux pisze:madrugada pisze:Nul pisze:Temat tomiku jest aktualnie na tak zwanej tapecie. Nul wrócił do przyjemnych zajęć i może teraz o tym myślećPowyższy fragment pasuje chyba do kawałka Pana Koteusza…
Ja wydawałam swoją tffurczość tu: https://panoramafirm.pl/dolno%C5%9Bl%C4 ... t_fnz.html - koszt druku egzemplarza nie zależał od nakładu, można wydać już w 1 egz., jeśli taka jest potrzeba
Nul pisze:Też dzięki, bo może?Znałam kiedyś jedną Elżbietę Kołodziejczyk, to raczej nie ta sama, ale skojarzenia mam pozytywne
mir.ka pisze:A może skontaktujcie się z JoasiąS z miau (viewtopic.php?f=46&t=195161), ona wydała książkę o swoich kotach i co roku wypuszcza kalendarze. Może Wam pomoże.
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, wiolpie i 73 gości