MB&Ofelia pisze:Dzisiaj ma być upalnie, mam nadzieję że Nolisi nie będzie we wdzianku za gorąco.
Wdzianko jest z bawełny, więc nie powinno grzać, jednak bez kubraczka na pewno byłoby przyjemniej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Dzisiaj ma być upalnie, mam nadzieję że Nolisi nie będzie we wdzianku za gorąco.
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Mam nadzieję, że Nolisia wkrótce zapomni o zabiegu i będzie zdrowiutka!
Nolisia zdrowieje, choć jeszcze nie uprawia galopad po mieszkaniu. Jest cicha i spokojna, myślę, że to sprawa wdzianka, które nosi. Oprócz osłony szyi, wdzianko bardzo pomaga w aplikacji tabletek. Wystarczy z tyłu naciągnąć kubraczek na uszy i kot nagle zastyga w bezruchu i daje sobie wcisnąć tabletkę.
mir.ka pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Mam nadzieję, że Nolisia wkrótce zapomni o zabiegu i będzie zdrowiutka!
Nolisia zdrowieje, choć jeszcze nie uprawia galopad po mieszkaniu. Jest cicha i spokojna, myślę, że to sprawa wdzianka, które nosi. Oprócz osłony szyi, wdzianko bardzo pomaga w aplikacji tabletek. Wystarczy z tyłu naciągnąć kubraczek na uszy i kot nagle zastyga w bezruchu i daje sobie wcisnąć tabletkę.
![]()
![]()
![]()
![]()
ale sposób na kota
Anna2016 pisze:Fajne wdzianko
Bądź zdrowa Nolisiu![]()
![]()
Anna2016 pisze:Miłego wieczoru Nolinko
madrugada pisze:Anna2016 pisze:Miłego wieczoru Nolinko
Dziękujemy, Tobie Aniu i Łaci też życzymy miłego wieczoru. Może będą mizianki?
zuza pisze:Oj współczuję
MB&Ofelia pisze:Podajmy sobie łapki - mi ostatnio pobierają już tylko z dłoni, stamtąd da radę jeszcze coś utoczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 22 gości