Cheetos pisze:Biedna kociczka. Mam nadzieję, że po tym badaniu będzie można odetchnąć.
Też mam taką nadzieję.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cheetos pisze:Biedna kociczka. Mam nadzieję, że po tym badaniu będzie można odetchnąć.
Annaa pisze:Żeby wszystko było dobrze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:Biedna NolinkaDobrze że ma dobrą opiekę i że już nie ma w sobie tego świństwa.
Nie wiem, czy będę dziś w nocy spała, będę ją pilnować.
Nul pisze:Nolisiu, kochanie, uważaj na siebie, jesteś w dobrych łapkach swojej Dużej! Zdrowia!
Gretta pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aga66 pisze:Oby to był stary ropień ale czy to możliwe żeby był tyle czasu?
MB&Ofelia pisze:No tak, pierwsza noc po zabiegu zawsze jest najgorsza. Jutro już będzie lepiej.
zuza pisze: Może pójdzie spać i Ty przy niej też.
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:Biedna NolinkaDobrze że ma dobrą opiekę i że już nie ma w sobie tego świństwa.
jolabuk5 pisze:Ważne, że operacja już za Nolisią, teraz tylko trzeba wytrwać w ubranku i czekać na wyniki!
Ja myślę, że to jak najbardziej może być stary ropień, jak był mały to mogłaś go nie zauważyć. Oby wyniki to potwierdziły!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anna2016 pisze:madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:Biedna NolinkaDobrze że ma dobrą opiekę i że już nie ma w sobie tego świństwa.
Noliniu kochana oby się okazało że to nic poważnego![]()
![]()
A co do pobudzenia, Zunia też tak miała, chwiala się ale chodzila ciągle, trudno będzie noc nieprzespana, ale dobrze że Malutka ma kochany bezpieczny dom i dużą która będzie przy niej bodajby noc cała czuwała![]()
Oby po północy przyszedł spokój
Użytkownicy przeglądający ten dział: wiolpie i 45 gości