mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To co w końcu MaCiuś dostanie od Teściowej?![]()
Sabcia ciekawa
Nie mam pojęcia...
Teściowa zdezorientowana
a wizyta już lada moment
A może jakąś zabawkę?
Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:To co w końcu MaCiuś dostanie od Teściowej?![]()
Sabcia ciekawa
Nie mam pojęcia...
Teściowa zdezorientowana
a wizyta już lada moment
MB&Ofelia pisze:Drops. Wylizaj dokładmnie futerko na spotkanie z Teściowną cobyś się nie wstydał jej pokazać.
Książniczka Ofelja doradzająca
MB&Ofelia pisze:Ciocia MaryLux. Tak to jezd jak kotku zaspane i zagorącowane i imiona myli![]()
Książniczka Ofelja zawstydzona
ewkkrem pisze:Ta ostatnia niedziela (była)
(Teściowa) nie żałowała jej dla mnie,
Ja nie spojrzałem czule na Nią![]()
Ani jeden raz.
No cóż, ja jestem nieśmiałek i trzy wizyty na sześć lat to zdecydowanie za mało !
MaCiuś.
Nul pisze:Za to vardzo ładnie teściowej zaśpiewałeś! Klasycznie, acz z innowacją
MaryLux pisze:Nul pisze:Za to vardzo ładnie teściowej zaśpiewałeś! Klasycznie, acz z innowacją
![]()
MaryLux pisze:Nul pisze:Za to vardzo ładnie teściowej zaśpiewałeś! Klasycznie, acz z innowacją
![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ciocia MaryLux. Tak to jezd jak kotku zaspane i zagorącowane i imiona myli![]()
Książniczka Ofelja zawstydzona
Rzeczywiście gorąco jest saniemowicie...
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Ta ostatnia niedziela (była)
(Teściowa) nie żałowała jej dla mnie,
Ja nie spojrzałem czule na Nią![]()
Ani jeden raz.
No cóż, ja jestem nieśmiałek i trzy wizyty na sześć lat to zdecydowanie za mało !
MaCiuś.
Ciusiu, ale przynajmniej Cię przez chwilkę zobaczyłam...
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nul pisze:Za to vardzo ładnie teściowej zaśpiewałeś! Klasycznie, acz z innowacją
![]()
Kocia muzyka była?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 383 gości