2c. AVON - spodnie jegginsy, rozmiar 40/42
w pasie gumka
skład: 77% bawełna, 22% poliester, 1% elastan
Cena - 15 zł

maczkowa pisze:wezmę merci i Milkiesy. Mozemy w poniedziałek wszystko uzgodnic?
własnie zobaczyłam, ze wystawiasz milkies przez olx, to ja chętnie tam kupię, tylko zrób mi ogłoszenie z 3 paczkami plus te merci, tzn nie musisz opisywać, tylko cenę wstaw i napisz, że rezerwacja a ja sobie kupię, poproszę linka na priv
Tylko jestem na wyjeżdzie dośc intensytnym towarzysko, więc nie wiem, kiedy wejde, więc proszę o tę rezerwację
oczywiście zrobione w cenie z miau 

ametyst55 pisze:Jesteśmy po wizycie, Filip dostał inne leki, pani doktor nie udało się zobaczyć dna oka, bo oko jest zbyt zmętniałe, ciśnienie w chorym oku duże (górna granica dopuszczalnej normy), w drugim oku też zmiany o charakterze zaćmy. Pani doktor zapoznała się z dotychczasowym leczeniem i objawami i właściwie musimy czekać na działanie leków, w następnym tygodniu kontrola. Takie zmiany mogą być wynikiem ogólnoustrojowych chorób, może też być w przypadku Filipa proces nowotworowy. Leczymy się dalej i czekamy.
Zoja za chwilę będzie w domu, a po południu podejdę do swojego weta po leki i chyba z Tosią bo odmawia jedzenia.
Tak więc przez najbliższe dni raczej nie będę się nudzić.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości