Kama pisze:A ja juz wiem kto sie zastanawia nad Zimka i musze powiedziec ze to sie zapowiada bardzo dobry domek i ze oddam tam Zimke bez problemow i sama zaciskam mocno kciuki zeby sie udalo!!!
aaaaaa!!!! superrrrrr!! trzymam kciuki !

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kama pisze:A ja juz wiem kto sie zastanawia nad Zimka i musze powiedziec ze to sie zapowiada bardzo dobry domek i ze oddam tam Zimke bez problemow i sama zaciskam mocno kciuki zeby sie udalo!!!
gosiak pisze:Jest decyzja! Biorą ją na 100%, jeśli się Kama zgodzi oczywiście. Ale się cieszę!![]()
To wychodzi na to, że będę ciocią i hmmm siostrą takiego fajniackiego kociaka! Kurcze pw do Kamy nie chce wyleźć z mojej skrzynki.
Mysia pisze:pw wyjdzie z Twojej skrzynki dopiero wtedy, gdy Kama je odbierze. Do tego czasu będzie w folderze "Do wysłania".
gosiak pisze:Mysia pisze:pw wyjdzie z Twojej skrzynki dopiero wtedy, gdy Kama je odbierze. Do tego czasu będzie w folderze "Do wysłania".
O mamuś! Ojciec po telekomunikacji, matka informatyk, a ja jestem taki durny humanistaja myślałam, że to wysyła zanim ktoś odbierze i czeka w skrzyneczce odbioeczej u tego ktosia yyyyyy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 19 gości