Marzenia11 pisze:Skoro w chlodniach jest do.kitu to oznacza koniec dawania surowego miesa kotom? Producenci gotowych karm zacieraja rece...
No nie, nie straszcie... właśnie nabyłam mielone wieprzowo-wołowe!
Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:Skoro w chlodniach jest do.kitu to oznacza koniec dawania surowego miesa kotom? Producenci gotowych karm zacieraja rece...
[/quote]izka53 pisze:
Spec - Wet zrobił coś bardzo złego - nie mając jakichkolwiek RZETELNYCH danych, nie mając sam pacjentów z tym schorzeniem, nakręcił na gigantyczną skalę panikę i histerię. Na podstawie luźnej rozmowy lekarzy weterynarii na zamkniętym forum opublikował ostrzeżenie przed nieznaną, śmiertelną chorobą. Pytanie tylko - dlaczego ? Żeby zaistnieć ? dla "klikalności" ?
A dalej to poszła już "siła internetu".
Pomyślcie trochę...
izka53 pisze:No i ???
tabo10 pisze:izka53 pisze:
Spec - Wet zrobił coś bardzo złego - nie mając jakichkolwiek RZETELNYCH danych, nie mając sam pacjentów z tym schorzeniem, nakręcił na gigantyczną skalę panikę i histerię. Na podstawie luźnej rozmowy lekarzy weterynarii na zamkniętym forum opublikował ostrzeżenie przed nieznaną, śmiertelną chorobą. Pytanie tylko - dlaczego ? Żeby zaistnieć ? dla "klikalności" ?
A dalej to poszła już "siła internetu".
Pomyślcie trochę...
Hańka pisze:Pojęcia o tym nie miałam - jakie oznaczenie mówi, że trzeba do zmieszanych?
meg11 pisze:Hańka pisze:Pojęcia o tym nie miałam - jakie oznaczenie mówi, że trzeba do zmieszanych?
https://odplastikowani.pl/sortowanie-od ... kaEALw_wcB
https://businessinsider.com.pl/finanse/ ... ki/dfk27ds
megan72 pisze:
Podłogi nie trzeba czyścić mopem parowym, wystarczy zwykły środek dezynfekcyjny. O ile jest skażona, od tego może zacznijmy.
luty-1 pisze:Jeszcze przed chwilą uważałam że to sztucznie wywołana panika.
Zadzwoniła przyjaciółka że jej znajomi w tym tygodniu stracili dwa z czterech swoich kotów.
Koty przestały jeść. Zrobili badania tylko trochę przekroczone wyniki wątrobowe. Następnego dnia koty gorzej wyniki w kosmosie. Właścicielka jest weterynarzem w Warszawie. Koty nie żyją.
Podobno ptasia grypa. Koty nie wychodzące.
luty-1 pisze:Jeszcze przed chwilą uważałam że to sztucznie wywołana panika.
Zadzwoniła przyjaciółka że jej znajomi w tym tygodniu stracili dwa z czterech swoich kotów.
Koty przestały jeść. Zrobili badania tylko trochę przekroczone wyniki wątrobowe. Następnego dnia koty gorzej wyniki w kosmosie. Właścicielka jest weterynarzem w Warszawie. Koty nie żyją.
megan72 pisze:luty-1 pisze:Jeszcze przed chwilą uważałam że to sztucznie wywołana panika.
A co jadły? Mają podejrzenia, jak mogły się zarazić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], Malcador, raiya i 253 gości