Mam duszę na ramieniu bo idzie weekend , a mój wet znowu na wyjeździe aż do wtorku. W tej mojej mieścinie nikt w niedzielę nie przyjmuje. Dopiero jutro mam odebrać opisy wizyt i resztę badań

ametyst55 pisze:Filip na razie jest stabilny. Wyniki płynu wg weta wskazują , że to jakiś proces nowotworowy. Na końcu pisze tak : Parametry badania płynu wraz z obrazem cytologicznym wskazują na cechy wysokobiałkowego przesięku cokolwiek to znaczy![]()
Mam duszę na ramieniu bo idzie weekend , a mój wet znowu na wyjeździe aż do wtorku. W tej mojej mieścinie nikt w niedzielę nie przyjmuje. Dopiero jutro mam odebrać opisy wizyt i resztę badań

ametyst55 pisze:Wreszcie wolnejeszcze coś tam mi zostało do skończenia, ale to już niewiele.
Po niedzieli zabieram się za zaległe bazarki![]()
Filip na razie dobrze, w czwartek mamy kontrolę. Obawiam się wyników bo mój wet twierdzi , że to co widział to jednak była masa w śródpiersiu. W czwartek jedzie też Zoja na wyrwanie reszty ząbków.
Tak wiec zapraszam na zakupy

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Wreszcie wolnejeszcze coś tam mi zostało do skończenia, ale to już niewiele.
Po niedzieli zabieram się za zaległe bazarki![]()
Filip na razie dobrze, w czwartek mamy kontrolę. Obawiam się wyników bo mój wet twierdzi , że to co widział to jednak była masa w śródpiersiu. W czwartek jedzie też Zoja na wyrwanie reszty ząbków.
Tak wiec zapraszam na zakupy
to jakieś nowe bazarki będą?
Będzie też na tym bazarku dokładka kosmetyków (kolorówka) no i trochę innych rzeczy 

ametyst55 pisze:Udało mi się dokupić jeszcze kosmetyków, tak wiec będzie spora dokładka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość