maczkowa pisze:ewkkrem pisze:madrugada pisze:Za 15 min. będziesz miała na koncie
Już jest.![]()
Mamy łącznie 125,00 zł.
dorzuciłam do zbiórki 30 zł
Pięknie dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maczkowa pisze:ewkkrem pisze:madrugada pisze:Za 15 min. będziesz miała na koncie
Już jest.![]()
Mamy łącznie 125,00 zł.
dorzuciłam do zbiórki 30 zł
madrugada pisze:Jak rozumiem, brakuje 25 zł? Zaraz zrobię przelew, kolejne dwie płyty sprzedały się na olx
Damian- iza71koty pisze:Złapana kicia zeszłoroczna od tej niełapalnej- od siostry Klary. Nie mamy imienia.
W tym terenie w okolicy mamy tylko matkę do złapania. Będzie bardzo trudno, ale zobaczymy. Na pewno na posesji tak jak widać na filmie są większe szanse.
Wczoraj próbowaliśmy łapać przed bramą, ale nie było najmniejszych szans.
JózefK. pisze:Damian- iza71koty pisze:Złapana kicia zeszłoroczna od tej niełapalnej- od siostry Klary. Nie mamy imienia.
W tym terenie w okolicy mamy tylko matkę do złapania. Będzie bardzo trudno, ale zobaczymy. Na pewno na posesji tak jak widać na filmie są większe szanse.
Wiem że to teraz nie najważniejsze, ale może dla kotki imię Nela ? Albo Nutka ?:)
ewkkrem pisze:JózefK. pisze:Damian- iza71koty pisze:Złapana kicia zeszłoroczna od tej niełapalnej- od siostry Klary. Nie mamy imienia.
Wiem że to teraz nie najważniejsze, ale może dla kotki imię Nela ? Albo Nutka ?:)
Następna koteczka ma imię?
Jeśli nie, to proponuję "Madrusia"![]()
Dla uhonorowania madrugada, która zebrała najwięcej środków na najbliższą sterylizację
Szymkowa pisze:OTRZYMAŁAM:
50 zł - JózefK
50 zł - jolabuk5
50 zł - ametyst55
50 zł - Szymkowa
30 zł - Yocia
30 zł - maczkowa
50 - makrzy
50 - milu
100 - madrugada
30 - boni (za bazarek Szymkowej)
50 - Szymkowa
80 - florka (przelew bezpośrednio do Izy)
180 - JózefK
30 - maczkowa 25 maja
50 - makrzy 25 maja
100 - JózefK 7 czerwca
50 - JózefK 11 czerwca
65 - madraguda 13 czerwca
10 - madraguda 14 czerwca
30 - maczkowa 15 czerwca
25 - madraguda 15 czerwca
razem 1160 zł
WYPŁACONE
180 zł - I sterylka (przelew do Izy 5 maja 2023) - kotka Pola - 8 maja
180 zł - II sterylka (przelew do Izy 9 maja 2023) - kotka Perełka - 11 maja
180 zl - III sterylka (przelew do Izy 13 maja 2023) - kotka Szarusia - 16 maja
180 zł - IV sterylka (przelew do Izy 18 maja 2023) - kotka Drobinka - 9 czerwca
180 zł - V sterylka (ewkkrem przekazała Izie 9 czerwca) - kotka Madrusia - 15 czerwca
80 zł - florka akonto kolejnej sterylki przekazała Izie
razem 980 zł
ZOSTAŁO
180 zł
madrugada pisze:Skoro imię zostało zaakceptowane, to wirtualnie adoptuję Madrusię. Oprócz innej pomocy deklaruję comiesięczną wpłatę 30 zł.
Mogę prosić o wstawienie zdjęcia mojej adoptusi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 60 gości