Sabusiu jesteś piękna, Ciocia Cię bardzo kocha

Jolu ja bym chętnie sluchała i zaglądała do kącika ale wiesz......
Moderator: Estraven

jolabuk5 pisze:Chiko, może jakoś wytłumacz swojej Dużej, że to co robisz jest zupełnie normalnym, typowym dla kota zachowaniem?
Sabcia doradzająca ]
 normalne zachowanie nie byłoby wyciem i pobudzeniem w środku nocy i nie robieniem qpy pomimo podawania fibry
 normalne zachowanie nie byłoby wyciem i pobudzeniem w środku nocy i nie robieniem qpy pomimo podawania fibry   a jest z nią czyli qpą problem i nie jest to zaparcie. Nie jest zbyt chętna aby ją zrobić, z dziennego bilansu trzech urobków zrobił sie jeden i ten jeden nie przychodzi zbyt łatwo. Wydaje mi się, że w trakcie napinania czuje ból i dlatego nie chce robić.
 a jest z nią czyli qpą problem i nie jest to zaparcie. Nie jest zbyt chętna aby ją zrobić, z dziennego bilansu trzech urobków zrobił sie jeden i ten jeden nie przychodzi zbyt łatwo. Wydaje mi się, że w trakcie napinania czuje ból i dlatego nie chce robić. jakbym miała mało problemów
 jakbym miała mało problemów   i jeszcze emigracja na czas remontu i brak dostępu do swojego veta
 i jeszcze emigracja na czas remontu i brak dostępu do swojego veta   mam swoją zaufaną, ale nie lubię tak migrować i leczyć w dwóch miejscach i 10 razy tłumaczyć to samo.
 mam swoją zaufaną, ale nie lubię tak migrować i leczyć w dwóch miejscach i 10 razy tłumaczyć to samo.
 I niby jakowegoś upolowała, ale nie wierzę jej, bo nic nie przyniesła. Oszuknica jedmna
  I niby jakowegoś upolowała, ale nie wierzę jej, bo nic nie przyniesła. Oszuknica jedmna   
  Łapaj kotolota i leć do nas! U nas co prawda Duża wciąż gdziesik łazi, ale przynajmniej nie czaska nam łapciów dżwiami.
  Łapaj kotolota i leć do nas! U nas co prawda Duża wciąż gdziesik łazi, ale przynajmniej nie czaska nam łapciów dżwiami.  Jeszcze bym zgupła jak moja Duża
  Jeszcze bym zgupła jak moja Duża   

jolabuk5 pisze:I dzisiejsze Krople Mozarta...
RONDO - Ludwik Jerzy Kern (wiem, znacie, nie szkodzi...)
Czym jest muzyka ? Nie wiem.
Może po prostu niebem
Z nutami zamiast gwiazd.

polecam
  polecam   a i malarstwo piękne
  a i malarstwo piękne  
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:I dzisiejsze Krople Mozarta...
RONDO - Ludwik Jerzy Kern (wiem, znacie, nie szkodzi...)
Czym jest muzyka ? Nie wiem.
Może po prostu niebem
Z nutami zamiast gwiazd.
Posłuchałam
polecam
a i malarstwo piękne

i trochę qpy- właśnie te trochę którego nie chce wypchnąć. Jedyne co mi przychodzi teraz na myśl to jakiś uraz, może w trakcie leczenia ropnia coś mocniej zabolało, może w środku to się dłużej goiło i mogło lekko drażnić i teraz unika. O tyle dobrze, że wiem, że nie ma nic w środku i nic sie tam nie dzieje. W czwartek idziemy zrobić jonogram i kota przebadana od każdej możliwej strony. Jak nigdy. Pierwszy raz w życiu ma full komplet badań oprócz sikow, bo za każdym razem jak idziemy ona jak na złość ten pęcherz opróżnia.
 i trochę qpy- właśnie te trochę którego nie chce wypchnąć. Jedyne co mi przychodzi teraz na myśl to jakiś uraz, może w trakcie leczenia ropnia coś mocniej zabolało, może w środku to się dłużej goiło i mogło lekko drażnić i teraz unika. O tyle dobrze, że wiem, że nie ma nic w środku i nic sie tam nie dzieje. W czwartek idziemy zrobić jonogram i kota przebadana od każdej możliwej strony. Jak nigdy. Pierwszy raz w życiu ma full komplet badań oprócz sikow, bo za każdym razem jak idziemy ona jak na złość ten pęcherz opróżnia.  mam wygolony brzuszek
 mam wygolony brzuszek   

jak schowala to przecież nie mogłam korzystać.
 jak schowala to przecież nie mogłam korzystać. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości