Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:W tym akurat wykonaniu - wypad z sypialni. Drzwi zamknięte i miaucz sobie pod nimi ile chcesz.
Za młodu Ofelia miewała karne jeżyki w łazience. Teraz w drzwiach łazienkowych są kocie drzwiczki, więc nic z tego.
madrugada pisze:MB&Ofelia pisze:W tym akurat wykonaniu - wypad z sypialni. Drzwi zamknięte i miaucz sobie pod nimi ile chcesz.
Za młodu Ofelia miewała karne jeżyki w łazience. Teraz w drzwiach łazienkowych są kocie drzwiczki, więc nic z tego.
I mogłaś spać przy tych miaukach? Czy masz dobre zatyczki do uszu?
MB&Ofelia pisze:O dziwo nie miauczała tylko drapała w drzwi. Jakoś wytrzymałam dobry kwadrans, później otworzyłam drzwi, bo mi było żal Czarnidełka - niewinna, a też znalazła się po drugiej stronie drzwi.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:O dziwo nie miauczała tylko drapała w drzwi. Jakoś wytrzymałam dobry kwadrans, później otworzyłam drzwi, bo mi było żal Czarnidełka - niewinna, a też znalazła się po drugiej stronie drzwi.
Niewinny był tylko Mru!
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:O dziwo nie miauczała tylko drapała w drzwi. Jakoś wytrzymałam dobry kwadrans, później otworzyłam drzwi, bo mi było żal Czarnidełka - niewinna, a też znalazła się po drugiej stronie drzwi.
Niewinny był tylko Mru!
Oj tak, pamiętam... Niewinny był od początku. Od kiedy rozlał ten lakier na podłogę...
ewkkrem pisze:Nie wiem, kto to jest "Duża od Ciusia"![]()
Mieszkam wprawdzie z kotem MaCiuciem, ktory ma bardzo wrażliwą dupcię i rozumek ale to nie Ciuś!
Czy wiecie do czego służy poduszka? Ja sądziłam, że do umoszczenia na niej łepka. MaCiuś ma jednak inne zdanie! Poduszka ma zagwarantować wygodę DUPCI![]()
![]()
Duża MaCiusia![]()
Gino, Ginusiu, Gineczko, koffam Cię![]()
![]()
![]()
MaCiuś.
mir.ka pisze:
dlaczego ta poduszka taka mała? miesci się tylko pół kotka![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości