Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
- ZAINTERESOWANIE HODOWLA JEST NEGATYWNE więc nie ma za co dziękować.alterhouse pisze:Szanowna Pani Marianko,
Jako hodowca Alterhouse, z żalem czytam Pani post sugerujący, że nasza hodowla nie dba o dobrostan naszych kotów. Chcę stanowczo i zdecydowanie odpowiedzieć na te nieprawdziwe zarzuty.
Nasza hodowla istnieje od ponad 20 lat i prowadzimy ją z wielką pasją i miłością do zwierząt. Nasze koty żyją z nami w naszym domu, uczestniczą w życiu rodzinnym i są dla nas jak członkowie rodziny. Całkowicie poświęcamy im swój czas i uwagę, aby zapewnić im jak najlepsze warunki życia i opiekPrzeprowadzane są regularne kontrole ze strony klubu felinologicznego oraz Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej, a wszystkie protokoły z nich są do wglądu. Nasze koty są regularnie badane i leczone przez najlepszych weterynarzy, a ich dobrostan jest dla nas priorytetem.
Chcę podkreślić, że udowodniliśmy już wielokrotnie nasze zaangażowanie w dbanie o dobrostan naszych kotów. Nasza hodowla cieszy się świetną opinią wśród wielu hodowców oraz wśród naszych klientów, którzy do nas wracają i polecają nasze koty swoim znajomym.
Jesteśmy dumni z naszej hodowli i z przyjemnością dzielimy się nią filmami oraz zdjęciami na naszym fanpage'u Alterhouse Cattery maine coon na Facebooku. Nasze koty cieszą się dobrym zdrowiem i dobrze się u nas czują.
Są bardzo szczęśliwe, co widać w ich wesołych oczach i nienagannej okrywie włosowej.
Jeszcze raz chcę podkreślić, że dobrostan naszych kotów jest dla nas priorytetem, a nasza hodowla jest prowadzona z wielką pasją i miłością do zwierząt. Dziękujemy za zainteresowanie naszą hodowlą i zachęcamy do odwiedzenia nas osobiście, aby przekonać się o tym, jak bardzo troszczymy się o nasze koty.
Pozdrawiamy serdecznie, Hodowca Alterhouse
Użytkownicy przeglądający ten dział: Abariel, Blue, Google [Bot], Marmotka i 107 gości