Dzięki Gosiu za piękny wirtualny bukiet
W domu mam tylko takie, wirtualne, bo wiadomo...
Moderator: Estraven
Dodane do mięsa czy ryb nadają potrawie niepowtarzalną nutę smakową. Rewelacja, szczerze i gorąco polecam Katarzynka01 pisze:Już kiedyś miałam napisać o moim rewelacyjnym odkryciu kulinarnym, ale jakoś mi się zapomniało![]()
Suszone lemonkiDodane do mięsa czy ryb nadają potrawie niepowtarzalną nutę smakową. Rewelacja, szczerze i gorąco polecam
Gosiagosia pisze:Katarzynka01 pisze:Już kiedyś miałam napisać o moim rewelacyjnym odkryciu kulinarnym, ale jakoś mi się zapomniało![]()
Suszone lemonkiDodane do mięsa czy ryb nadają potrawie niepowtarzalną nutę smakową. Rewelacja, szczerze i gorąco polecam
Suszysz sama ?


meg11 pisze:Skórki dodajesz? do potraw z rybek, mięska?
Katarzynka01 pisze:meg11 pisze:Skórki dodajesz? do potraw z rybek, mięska?
To nie są skórki, to są całe lemonki.
Dodatek skórek cytrusowych jest dla mnie nie do zaakceptowania, niejadalny
A całe lemonki dają po prostu lekki posmak, no zupełnie inaczej niż same skórki


meg11 pisze:Katarzynka01 pisze:meg11 pisze:Skórki dodajesz? do potraw z rybek, mięska?
To nie są skórki, to są całe lemonki.
Dodatek skórek cytrusowych jest dla mnie nie do zaakceptowania, niejadalny
A całe lemonki dają po prostu lekki posmak, no zupełnie inaczej niż same skórki
Czyli na spokojnie do karkóweczki mogę wrzucić całą limonkę?
Katarzynka01 pisze:Ok, ale zapraszasz na egzamin, będziemy degustować i oceniać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 16 gości