OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 16, 2023 18:23 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

Fakt, kocia uroda powala i świetne ujęcia. Mimbla robi takie zdjęcia, że i ja bym ładnie wyszła. Jak mąż postanowi oddać mnie do adopcji to poproszę o gustowne fotki :)

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Wto maja 16, 2023 18:25 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

aga66 pisze:Fakt, kocia uroda powala i świetne ujęcia. Mimbla robi takie zdjęcia, że i ja bym ładnie wyszła. Jak mąż postanowi oddać mnie do adopcji to poproszę o gustowne fotki :)

:ryk: Pod warunkiem że futerko masz śliczne :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Śro maja 17, 2023 12:56 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

aga66 pisze:Fakt, kocia uroda powala i świetne ujęcia. Mimbla robi takie zdjęcia, że i ja bym ładnie wyszła. Jak mąż postanowi oddać mnie do adopcji to poproszę o gustowne fotki :)

Powiedz mężowi, że bez kastracji niech nie wypuszcza Ciebie do adopcji. To podstawa.

Koruś ma tyle fotek, bo Cioteczka podejmowała mozolne próby obfocenia faceta tak, by oczyska "normalne" były. On ma jak z bajek rysunkowych. W linii prostej jest góra. Zbój spode łba zerkający.
A to taki cudny kot się robi. Tak lubi głaskanki i tulanki. Mruczak ogromny. Wtula się w ludzia. Nie był taki. To powoli mu przychodzi. Tak jak niemożebny apetyt jaki w nim siedział. Teraz tez uwielbia jeść ale już tak nie trzęsie się nad każdą miską czy porcją. Tak mu wolność dopiekła. Nie jest duży. Teraz przytył.
Nie koniecznie inne koty mu potrzebne. Taki samotniczek. Co to znienacka potrafi przyłożyć gdy go rozdrażnią. Lub zapolować jak nuda go dorwie. Może i to się zmieni. Jest spokojny bardzo aż się martwię. Dopiero niedawno zaczął się nieśmiało bawić. za to jest gimnastykiem by się nie urobić a siku zrobić. W kuwetach od góry włazowych staje na rantach i z góry leje. Jeśli trafi na ścianki to jakby w domu kibelek zaczął znowu przeciekać. :mrgreen:
Martwiłam się ,ze na kolację ostatnio nie przychodził. Cwaniak z Korusia jest wielki. Nawykły do ner z puszką wymieszanych (żarcie główne na 'wolności") załapał ,że to jest ostatnia faza przygotowań. Więc on zjawia dopiero się gdy już kończę memlać w misce całość. I tylko rozłożenie na porcje mi zostaje. je aż do ostatniego kęsa. Choć już nie wylizuje miski do wybłyszczenia. marnotrawca :placz:
No, nie ma urody amanta :placz:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 17, 2023 13:39 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

Jeżeli Koruś to ten o tym specyficznym wzroku zblazowanego światowca to jest MEGA UROCZY.

Cała jego uroda w tych oczach się mieści- Cudny jest. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Śro maja 17, 2023 13:47 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

ASK@ pisze:
meg11 pisze:O matko jakie cuda, to czarne z miną-podziwiajcie mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cholera o CHAŁWIE piszesz :placz: :placz: :placz: :placz:

Pisałam ale chcąc skrócić post wycięłam za dużo :oops:
Ciocia mimbla64 przywiozła chałwę, zrobiła sałatkę pyszną, zrobiła fotki czołgając się na podłodze... Cierpliwie czekała, aż reszta wyjdzie. Ale reszta zabunkrowala się.
Dziękujemy :1luvu:

Kochani, co taka cisza? Uroda nielicznych Was powaliła :smokin:

Ritunia jest śliczna :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro maja 17, 2023 14:18 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

meg11 pisze:Jeżeli Koruś to ten o tym specyficznym wzroku zblazowanego światowca to jest MEGA UROCZY.

Cała jego uroda w tych oczach się mieści- Cudny jest. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak to ten zblazowany amant.

mir.ka ,tak Rita jest śliczna .Choć Janusz wolała "starszą" wersję :mrgreen: Do tego rozbestwiona niesłychanie. I zazdrosna. :strach:
Obrazek

ASK@

Post » Śro maja 17, 2023 14:44 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

Rita jest piękna i mam wrażenie, że jej spojrzenie pokazuje, iż jest świadoma swojej urody :) Nadal ukochana córeczka Janusza?
Obrazek

Agnieszka-

Od: Wto sty 17, 2006 16:27

Post » Śro maja 17, 2023 15:24 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

ASK@ pisze:
meg11 pisze:Jeżeli Koruś to ten o tym specyficznym wzroku zblazowanego światowca to jest MEGA UROCZY.

Tak to ten zblazowany amant.

mir.ka ,tak Rita jest śliczna .Choć Janusz wolała "starszą" wersję :mrgreen: Do tego rozbestwiona niesłychanie. I zazdrosna. :strach:

Zakochałam się w nim :1luvu: :1luvu: :1luvu: ta mina mnie powaliła na kolana.
Koci Richard Gere :mrgreen:
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Czw maja 18, 2023 0:29 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

Uroda kocia czasem odsłania się powoli.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw maja 18, 2023 11:32 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

Wczoraj na jakimś kanale oglądałam film o dwóch braciach. Stary deczko. Młody Asante i Banderas. Nieskromnie powiem, że Korek przypomina z oczu młodego Banderasa. Albo odwrotnie :wink: . Te samo rzucanie wzroku spode łba. Tak samo czarnawy, niezbyt rosły, umięśniony i zgrabnie zbudowany ... :mrgreen: Te same latynoskie geny :twisted: Toćka w toćkę.
Przyglądałam się "wróblom" jakie grasują w okolicy krzalunów leśnych. I już nie jestem pewna czy to jest wróbel taki szarawy. Inne policzki i dwa białe paski na skrzydłach sugerują . gdzieś trafiłam na nazwę i doopa. Zapomniałam. :oops: Są śliczne. Tak jak te "pospolite".

PS to mazurek :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 18, 2023 14:36 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

Ty Korka powinnaś w każdym poście wrzucać :1luvu: :1luvu: no CUDO i ON WIE że jest zachwycający. Tak jak DROGA Ritunia -świadome cholery są swojej URODY :1luvu: :1luvu: :ryk:
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Pt maja 19, 2023 12:20 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

Kurcze napisałam długi post i wsio znikło. A kopii nie zrobiłam :placz:
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 19, 2023 13:17 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

:ok: :ok: :ok:

IrenaIka2

Od: Czw lut 11, 2016 18:19

Post » Pt maja 19, 2023 14:04 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

ASK@ pisze:Kurcze napisałam długi post i wsio znikło. A kopii nie zrobiłam :placz:

Na drugi raz daj wstecz, czasami wtedy się pojawia.
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.

meg11

Post » Pt maja 19, 2023 14:19 Re: OTW23- Sorreczek (*) Pilnie Koko str. 104

Zrobiłam się łowcą promocji. Po drodze do i z pracy mam Netto. A tam stoisko mięsne gdzie nerki są sporo tańsze niż w poprzednim składziku. Więc zamawiamy tamuj. Przy okazji odkryłam ,że tamuj som promocje. Trudno nazwać to promocjami bo chodzi o towar z krótkim terminem ważności. Ale porcje rosołowe po bardzo dobrej cenie dostać można. Mielone dla zwierzaków. Czy sałatki gotowe dla córki. Jestem więc często. Raz się uda raz nie. Ale zupki są gotowane.
Nie lubię tego sklepu. jest tam miszmasz i latać trzeba po całej hali by znaleźć pożądany towar. Ja mam jedną trasę i nie błądzę.
Wczoraj też zaszłam wracając z pracy. Nie biorę koszyka bo tam trza ciągnąć taki dziwny i duży. Lub zabrać wózek. Na jedną porcję mnie nie trzeba chabety targać za się.
Zwróciłam na parę młodych mężczyzn. Wygoleni. Tatuaże. Wypasieni w mięśnie i duże brzuchy. łazili ciągnąc za sobą wspomnianą chabetę. Co i raz na nią zerkając. Gruchając 8O ciesząc się 8O No, dziwaki. Wzbudzali powszechne zainteresowanie. Traf chciał ,że spotkaliśmy się przy cud gablocie. Ja oglądałam mięcho i sałatki. Oni, deczko z boku stojąc, zajęli się filetami z indyka. Uważnie przeglądali, sprawdzali, dyskutowali. Co i raz zerkając na koszyczek. Wreszcie podjęli decyzje i zadowoleni ruszyli ku kasie. Jednak nie włożyli zdobycznego indora do pojemnika tylko w łaputkach jeden niósł. Przechodząc obok mnie. Z ciekawości zerknęłam w kierunku koszyka. A tam zza ranta wystawały oczy i kucyk. W środku siedział ...grzeczny piesio. Niewielki, o srebrnej sierści, gustownie ostrzyżony. Akuratnie pasujący do umięśnionych facetów :mrgreen: Nie było siły bym i ja nie zagruchała do niego. Wesoły pysiek odwrócił się w moim kierunku. Aż zaśmiałam się. Obaj panowie też się uśmiechnęli. Poczuli się w obowiązku wyjaśnić.
Bo wie pani, on ma problemy ze stawami. młody jest ale coś się zadziało. Leczymy ale czasu trzeba.
A ten filet to dla niego. on lubi indyka.
Chory jest. Musi jeść.

Po czym pochylili się obaj nad głowiną malucha i na zmianę czule pogłaskali.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]