Iza ale to nie moja paczka ja zamawiałam inne jedzenie dla Bazia
Moderator: Estraven

LimLim pisze:Niesamowite jak te kocie panny są zadowolone z miziania
Iza ale to nie moja paczka ja zamawiałam inne jedzenie dla Bazia

Dobry Duszek
-znowu nam przysłał paczuszkę. 
iza71koty pisze:I jeszcze chciałam Cię w miarę dodatkowego podziękowania-zaprosić na filmik.Bo Ty tak je lubisz.Wiesz te z wypuszczania kotek.Ale nic z tego.Jest u nas dzisiaj taka masakra wieczorem-tyle imprez wkoło- że sobie darowaliśmy.Miałam już ją pakować a ona leży.Oko tylko otworzyła-syknęła dwa razy-to zamknęłam kenel.
Dobra jutro.Kobiecie w połogu też się nie przeszkadza.
Dałam kolację.Na razie nie je.Pewnie czeka -aż noc przyjdzie i zgaśnie lampka.Ale w ciągu dnia trochę puszki zjadła.Po kryjomu.
naelienn pisze:Przepraszam, że tak trochę od czapy się wtrącę, ale chciałam zapytać (może nawet już gdzieś było, tylko mi umknęło): jeśli chodzi o Bazia, to co powiedział weterynarz, co dokładnie mu dolega, wiadomo?
naelienn pisze:Ale to już od ponad 2 miesięcy są z nim problemy, nie chce jeść i marnie wygląda, prawda? Ta diagnoza i antybiotyk to dlatego, że jadł tylko mocno pachnące rzeczy, tak? A co z tym, że sporo pił i sikał, nie chcieliście np. sprawdzić, czy nerki są w porządku, skoro w razie czego daje sobie podawać leki?
Yocia pisze:Izo, a gdzie ta rana jest? W jakiej lokalizacji? To bardziej jak po ropniu - duża, głęboka z zakażeniem tkanek pod skórą, z przetoką - czy powierzchowna jak od samouszkodzenia np ze świądu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nestor95 i 42 gości