Zauważyłam
Ale już wróć, też wysyłam Wam karteczki.

Moderator: Estraven

Anna2016 pisze:Cudna jesteś Pusiu![]()
![]()

aga66 pisze:Pusia to pluszak jest, taki do zacałowania. Gosiu, ja mam masaże pleców jakąś nieznaną mi techniką powięziową, co 2 tygodnie. I jest oże ciut lepiej ale niestety mnie "psuje" siedzenie w pracy tyle godzi w bezruchu. To bardzo potęguje ból. A jak Ty?
Gosiagosia pisze:aga66 pisze:Pusia to pluszak jest, taki do zacałowania. Gosiu, ja mam masaże pleców jakąś nieznaną mi techniką powięziową, co 2 tygodnie. I jest oże ciut lepiej ale niestety mnie "psuje" siedzenie w pracy tyle godzi w bezruchu. To bardzo potęguje ból. A jak Ty?
Też miałam zabiegi u osteopaty i troszeczke pomogły. Już nie mam takiego napięcia.
Niestety z kolankiem nic nie lepiej więc muszę się zgodzić na endoprotezy. Boję się bo różnie może być.

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:aga66 pisze:Pusia to pluszak jest, taki do zacałowania. Gosiu, ja mam masaże pleców jakąś nieznaną mi techniką powięziową, co 2 tygodnie. I jest oże ciut lepiej ale niestety mnie "psuje" siedzenie w pracy tyle godzi w bezruchu. To bardzo potęguje ból. A jak Ty?
Też miałam zabiegi u osteopaty i troszeczke pomogły. Już nie mam takiego napięcia.
Niestety z kolankiem nic nie lepiej więc muszę się zgodzić na endoprotezy. Boję się bo różnie może być.
każda operacja to ryzyko
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:aga66 pisze:Pusia to pluszak jest, taki do zacałowania. Gosiu, ja mam masaże pleców jakąś nieznaną mi techniką powięziową, co 2 tygodnie. I jest oże ciut lepiej ale niestety mnie "psuje" siedzenie w pracy tyle godzi w bezruchu. To bardzo potęguje ból. A jak Ty?
każda operacja to ryzyko
Endoprotezy bioder są super a kolano jest bardziej skomplikiwane więc głupia się męczę.
Do tego wszystkiego odszedł.moj lekarz z Otwocka. Był.ordynatorem oddziału i po aferze odszedł zresztą nie tylko on 8 najlepszych dało wypowiedzenie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 8 gości