Anna2016 pisze:Dobrego dnia dla Was
Dziękuję

Zaraz będę miała plecy w siniakach bo szelma leży za mną i domaga się głaskania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Dobrego dnia dla Was
jolabuk5 pisze:To bardzo dobre wieści! Cieszę się ogromnie! Dzielne dziewczyny - Ty i Szelma
jolabuk5 pisze:Ojej, naprawa lodówki może sporo kosztować! Może trzeba śledzić OLX w Trójmieście, często ktoś oddaje za darmo, tylko pozostaje koszt transportu. Ja prawie nową lodówkę na OLX kupiłam za 200 zł, z transportem i zabraniem starej. Tylko to było 2 lata temu...
A może warto spróbować na którejś Trójmiejskiej grupie Śmieciarkowej ?indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:To bardzo dobre wieści! Cieszę się ogromnie! Dzielne dziewczyny - Ty i Szelma
Szelma jest dzielna
Ale ja dzielna nie jestem. Od kilku dni mam problemy z lodówką ( sama się wyłącza) i jestem załamana. Na dodatek wciąż nie mam żadnej informacji o mojej sprawie w urzędzie. Jedyne co wiem to to że mam nadmetraz i prezydent miasta ma podjąć decyzję.
Kazia pisze:A może warto spróbować na którejś Trójmiejskiej grupie Śmieciarkowej ?indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:To bardzo dobre wieści! Cieszę się ogromnie! Dzielne dziewczyny - Ty i Szelma
Szelma jest dzielna
Ale ja dzielna nie jestem. Od kilku dni mam problemy z lodówką ( sama się wyłącza) i jestem załamana. Na dodatek wciąż nie mam żadnej informacji o mojej sprawie w urzędzie. Jedyne co wiem to to że mam nadmetraz i prezydent miasta ma podjąć decyzję.
Trafiają się lodówki, pralki, meble...w całkiem dobrym stanie (inne rzeczy czasem zupełnie nowe, np ubrania z metkami)
https://www.facebook.com/search/top/?q= ... da%C5%84sk
jolabuk5 pisze:Dobrze, że dokazuje, to znaczy, że dobrze się czuje!!!
jolabuk5 pisze:Oj, to dobrze, ze się obudziłaś, kubraczek jeszcze potrzebny!![]()
![]()
Katarzynka01 pisze:Widziałam fotki na fb, cudnie Szelma wygląda
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 428 gości